Tempur boxspring Micro-Tech

De Micro-Tech Tempur Boxspring is een compleet nieuwe Tempur boxspring collectie ontworpen door de beste Deense designers en ingenieurs. Om u de beste kwaliteit te bieden die u van dit prachtige merk mag verwachten! Lees meer

Geen producten gevonden...

Tempur boxspring Micro-Tech

Al sinds jaar en dag staat Tempur bekend om het unieke traagschuim. Zij zijn hier de uitvinder van, en tot de dag van vandaag zijn zij degenen die dit schuim het beste doorontwikkelen en de meeste innovaties bedenken. Nu is hier een echte Tempur boxspring collectie aan toegevoegd! Deze serie bedden is zeer eenvoudig samen te stellen naar wens. In slechts vijf stappen kunt u uw favoriete Micro-Tech bed ontwerpen.

In slechts vijf stappen uw eigen Micro-Tech Tempur Boxspring

Een lekker bed uitzoeken hoeft niet moeilijk te zijn. Dankzij het simpele stappenplan stellen we snel en eenvoudig uw favoriete bed samen. Het moderne design past in iedere slaapkamer. En dankzij de combinatie van bed en hoofdbord ontstaat er een speels effect. Alle producten staan los te koop in onze webwinkel. In onze vestingen kunt u deze zelf zien, voelen en testen.

Kies de bedbodem

Er zijn twee varianten van de Tempur boxspring Micro-Tech. Een vlak model en een elektrisch verstelbare bedbodem. Door voor deze optie te kiezen kunt u heerlijk in bed lezen en TV kijken. Het is dan ook gemakkelijk om nog even op uw laptop of tablet te ontspannen. Deze Tempur boxspring bedden zijn verkrijgbaar in slechts één kleur, Duncan Grey.

Kies de matras

Er zijn drie Micro-Tech matrassen verkrijgbaar. Qua look passen ze precies op de Tempur boxspring. De zijkanten zijn namelijk ook in Duncan Grey uitgevoerd. De Hybrid 24cm, Hybrid 22cm en tot slot de Hybrid 20cm. Deze drie matrassen zijn gebaseerd op een pocketveer kern, in tegenstelling tot de traditionele traagschuim matrassen. Een echte hybride systeem met een pocketveer kern en traagschuim afdeklagen. De 24cm hoge variant biedt een soepel slaapcomfort. Terwijl het 20cm hoge model een steviger comfort geeft. De Hybrid 20cm heeft een gemiddelde stevigheid.

Kies het hoofdbord

Er zijn vijf diverse hoofdborden verkrijgbaar, in meerdere kleuren. Deze hoofdborden zijn niet verkrijgbaar in de kleur van de Tempur boxspring. Met uitzondering van hoofdbord Plain. Dit is een bewuste keuze om een jonge en speelse uitstraling aan het slaapsysteem te geven. De hoofdborden Section en Button zijn in twee contrasterende kleuren uitgevoerd.

Kies de kleur

De Tempur boxspring bedden zijn verkrijgbaar in slechts één kleur. Duncan Grey. Maar door te combineren met de kleuren van de hoofdborden kunt u een speels geheel van het bed maken. De kleurcombinaties zijn zo uitgekiend dat in ieder interieur een mooie Tempur boxspring past.

Kies de poten

De laatste stap is het uitzoeken van de pootjes. Er zijn vijf varianten te verkrijgen, waarmee u de uitstraling precies de finishing touch kunt geven die u wil. Of het nou gaat om een houten pootje, zwart of chroom. Modern of klassiek. Alles kan.

Koop uw Tempur boxspring bij Beds & Bedding

Als preferred reseller staat de gehele Micro-Tech collectie voor u klaar om te testen in onze winkels. Ook krijgt u maar liefst 10 jaar volledige garantie op productie- en materiaalfouten. Én 90 dagen comfortgarantie op de matrassen. Koop daarom uw Tempur boxspring bij de grootste Tempur dealer uit de regio. Koop uw Tempur boxspring bij Beds & Bedding.