North Boxsprings

North Boxsprings bieden superieur Scandinavisch comfort en design. Ontworpen in Noorwegen en gemaakt in Europa. Ontdek de North Boxsprings nu bij Beds & Bedding! Lees meer

North Beds
No. 5859 Lysefjord Continental
✓ Boxspringset
✓ 7 Ergo-Zone vering
✓ Koudschuim topper
vanaf1.693,-
North Beds
No. 6301 Atlanteren Continental
✓ Boxspringset
✓ 7 Flexi Zone vering
✓ Pulse Latex topper
vanaf2.081,-
North Beds
No. 6814 Lofoten Continental
✓ Boxspringset
✓ 3 rijen pocketvering
✓ Pulse Latex topper
vanaf2.630,-

North Boxsprings

De voordelen van North Boxsprings:

  • Soepel comfort dankzij hoogwaardige materialen.
  • Uitstekende ondersteuning dankzij het actieve zonesysteem.
  • Zeer hoge kwaliteit door Noors design en Europese productie.
  • Topperhoes wasbaar op 60 graden om de huisstofmijt tegen te gaan.
  • 25 jaar garantie op veer- en framebreuk.
  • 5 jaar garantie op matrassen, toppers en bedmotoren.

Dankzij onze ervaring in de bedden en matrassen industrie weten we dat we altijd bij moeten leren. Over materialen, nieuwe technologieën en slaap patronen. Om u het allerbeste te kunnen bieden. Daarom zijn we bij Beds & Bedding erg trots op het feit dat we de allereerste North Boxsprings dealer van Nederland zijn.

Het resultaat is een collectie bedden die het beste comfort en de hoogste kwaliteit in de prijsklasse bieden. Scandinavisch design en fantastische materialen en componenten zorgen voor een kenmerkend soepel comfort gekoppeld aan een zeer hoge kwaliteit.

North boxsprings worden gemaakt in Europa

De productie geschiedt in een efficiente en hypermoderne fabriek in Litouwen. Er wordt gewerkt volgens strikte milieu- en kwaliteitseisen. Daarom worden alle modellen streng getest door Møbellaboratoriet in Sykkylven te Noorwegen. Noors design en Europese productie zorgen voor het beste van beide werelden. Doordat alle bedden in Europa gemaakt worden is er nog een voordeel... De levertijd van deze fijne bedden bedraagt slechts 4 tot 6 weken!

North Boxsprings collectie

De North Boxsprings zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen. Deze drie bedmodellen zijn verkrijgbaar in zowel een vlakke als een elektrisch verstelbare variant. De vlakke modellen zijn herkenbaar als Continental uitvoering, terwijl de elektrisch verstelbare bedden Adjustable worden genoemd.

De matras

North Boxsprings - 7-Zone matras

Ieder North Boxsprings matras is voorzien van het Actieve Zone Systeem. Dit houdt in dat het matras voorzien is van een zeer soepele schouderzone, een stevige lendensteun en een medium stevigheid heupzone. Hierdoor kunnen de schouders en heupen gemakkelijk een plekje vinden in het matras terwijl de onderrug goed wordt ondersteund.

De matrassen zijn verkijgbaar in een medium, of stevige uitvoering. De medium matras is geschikt voor mensen met een gemiddeld postuur of slanker. De stevige matras is ideaal voor mensen met een gemiddeld postuur of juist iets zwaarder.

6814 Lofoten

Het model 6814 van North Boxsprings heeft een heel bijzondere opbouw. Zo worden er maar liefst drie lagen pocketvering gebruikt. Deze zorgen voor een fantastisch comfort en ondersteuning. Standaard wordt er een 8cm dikke topmatras van Pulse latex meegeleverd. Het resultaat is het soepelste slaapcomfort uit de collectie!

6301 Atlanteren

De Atlanteren is een dubbelgeveerde boxspring combinatie. Dit bed heeft een 15cm hoge laag pocketveren in de boxspring en de 7-zone Actieve Zone Systeem vering in de matras. Samen met een 7cm dikke Pulse Latex topmatras staat het 6301 model garant voor heerlijk slaapcomfort.

5859 Lysefjord

De Lysefjord is een echte boxspring. Dit bed heeft een 13cm hoge laag pocketveren in de boxspring en de 7-zone Actieve Zone Systeem vering in de matras. Samen met een 8cm dikke topper van Comfortschuim biedt de 5859 het stevigste slaapcomfort uit de collectie.

North Boxsprings kopen bij Beds & Bedding

Als u ook wilt genieten van een fantastisch slaapcomfort én een uitstekende service. Dan zien we u graag terug in een van onze vestigingen. In onze winkels te Amstelveen en Zaandam staat de complete collectie van North Boxsprings voor u klaar.

U bent tijdens openingstijden natuurlijk altijd welkom. Maar ook als u een keer buiten de openingstijden op afspraak langs wenst te komen is dat mogelijk dankzij onze exclusieve Private Shopping mogelijkheid. Dan nemen we uitgebreid de tijd om uw nieuwe bed volledig naar wens samen te stellen. Want slapen op een van de North Boxsprings is immers een prachtig cadeau voor uzelf.