Jensen Bedden en Boxsprings

Leren van de geschiedenis is even belangrijk als vooruit denken en innovatief zijn. Alles verandert snel. Nieuwe materialen, nieuwe wensen en nieuwe technieken. Jensen bedden houden met al die factoren rekening. Lees meer

Outlet
Jensen Continental Supreme Boxspring (180x210)
-26% korting
Jensen
Continental Supreme Boxspring (180x210)
✓ Boxspringset 180x210cm
✓ 2x 1-Persoons matras
✓ Soft + Extra-Firm
11.165,- 8.300,-
Showroom Amstelveen
Jensen Supreme Continental Boxspring
Jensen
Supreme Continental Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Vlak model
✓ Schouderzone & onderrug-steun
vanaf4.995,-
Showroom Amstelveen
Jensen Supreme Aqtiv II Boxspring
Jensen
Supreme Aqtiv II Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Elektrisch verstelbaar
✓ Schouderzone & onderrug-steun
vanaf6.195,-
Jensen
Supreme Nordic Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Vlak model
✓ Schouderzone & onderrug-steun
vanaf4.495,-
Showroom Amstelveen
Jensen Prestige Continental Boxspring
Jensen
Prestige Continental Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Vlak model
✓ Schouderzone & onderrug-steun
vanaf3.995,-
Jensen
Prestige Nordic Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Vlak model
✓ Schouderzone & onderrug-steun
vanaf3.495,-
Showroom Amstelveen
Jensen Prestige Aqtiv II Boxspring
Jensen
Prestige Aqtiv II Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Elektrisch verstelbaar
✓ Schouderzone & onderrug-steun
vanaf5.195,-

Jensen Bedden en Boxsprings

De Noorse ambachtslieden zullen alles doen wat ze kunnen om van uw nieuwe Jensen boxspring uw beste investering te maken.

JENSEN BEDDEN ZIJN COMFORTABEL

Het is al meer dan halve eeuw geleden dat de eerste Jensen bedden het licht zagen. Om precies te zijn op 14 februari 1947. Toen werd het bedrijf opgericht in Noorwegen.

De eerste zes verkochte Jensen boxspring bedden waren gevuld met paardenhaar en katoen. Sinds die tijd is er erg veel veranderd. Maar één aspect is hetzelfde gebleven. Namelijk de filosofie dat u het verschil van echte Jensen bedden moet kunnen zien en voelen.

HET ULTIEME SCANDINAVISCHE SLAPEN

Tegenwoordig is dit Noorse bedrijf een van de grootste fabrikanten in Scandinavië. Jaarlijks worden er meer dan 150.000 Jensen boxspring bedden geproduceerd in Svelvik. Gelegen aan het Oslo fjord.

Veel van onze medewerkers hebben het vak geleerd van hun ouders. Ze houden van het product en zijn trots op hun vakkennis. Er is geen enkele machine ter wereld die aan hen kan tippen.

Samen met een fysiotherapeut wordt er veel aandacht besteed aan de ergonomie van Jensen boxspring matrassen. Alleen op die manier kunnen zij een matras ontwikkelen dat aansluit op de individuele lengte, gewicht, favoriete lighouding en het postuur van een specifieke klant.

Jensen bedden zijn al twee keer bekroond met de prestigieuze 'Onderscheiding voor goed design' van de Noorse designraad. Wij zien dat als een bevestiging van de Noorse filosofie die het bedrijf voortstuwt. Namelijk dat slaap en rust onontbeerlijk zijn voor een gezond en gelukkig leven.

JENSEN BOXSPRING ZONE SYSTEEM

De zone indeling geeft uw lichaam de juiste steun. En dat terwijl u slaapt en uitrust. De steun in de rug zorgt in combinatie met de zachte schouder zone voor een betere nachtrust dan u ooit eerder hebt ervaren. Het principe van het zone systeem is even voor de hand liggend als natuurlijk.

DE ZONE INDELING

De meeste mensen hebben bredere schouders maar zijn smaller en zwaarder in de heupen. Het doel van een matras is het lichaam te ondersteunen. Een Zone systeem biedt een beter aan het lichaam aangepaste steun. De schouders en heupen zakken iets dieper in het matras maar de taille krijgt meer steun.

EEN ZONE SYSTEEM IS BETER SLAPEN

Het resultaat is hetzelfde. Of u nu op uw rug ligt of op uw zij. Het is van belang dat u zelf kiest op welke matras u wil slapen. Wat uw voorkeur ook is. Het matras zal u zo goed mogelijk steun moeten geven. Voor een goede en rustige slaap adviseren de experts u op uw zij of op uw rug te liggen. Andere slaaphoudingen belasten het lichaam teveel. Als u op uw zij of rug slaapt kunt u het beste ontspannen.

OPTIMAAL LIGCOMFORT OP JENSEN BEDDEN

Het heeft geen zin om star vast te houden aan oude methoden en materialen. De filosofie achter de Jensen bedden is dat altijd de beste oplossing gevonden moet worden. En dat betekent ook het toepassen van de meest moderne materialen. Zo zijn de welbekende matras zones een idee afkomstig van de luxueuze Jensen bedden.

Maar ook nieuwe druk verlagende materialen werden al snel toe gepast. Dit alles vanuit het streven naar het beste slaap comfort. Een Jensen boxspring is dan ook speciaal gemaakt om het lichaam de beste steun en ligcomfort te bieden.