Auping Criade boxspring

Auping Criade Boxspring bedden bieden alle high-end Auping techniek. Nu echter overgoten met een aantrekkelijk design! Lees meer

Auping
Criade Bend Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 105/115 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.745,-
Auping
Criade Cushion Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 115/135 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.645,-
Auping
Criade Square Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 120/140 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.945,-
Auping
Criade Plain Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 90/100/110 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.495,-

Auping Criade boxspring

Een boxspring met stijl, dát is Auping Criade. Het is een totaal concept dat volledig te personaliseren is. Met keuze uit diverse elementen. U kunt kiezen uit vijf hoofdborden. Diverse typen matrassen. Vlakke of elektrisch verstelbare boxsprings.

Er zijn vijf frame kleuren die u kunt combineren met diverse stoffen en kleuren. Zo kunt u elk bed samen stellen tot het voor u perfecte model. Vervolgens kunt u deze volledig aankleden met diverse accessoires. Zoals sier kussentjes of hockers.

Een persoonlijk frame

Uniek aan de Auping Criade boxsprings is het frame dat in vijf kleuren gepoedercoat kan worden. Deze frame kleuren zijn te combineren met de uitgebreide stof collectie. Zo kunt u dus ontelbare combinaties maken! De boxspring zelf is voorzien van stabiele pocket veren zodat de matras perfect ondersteund wordt.

Immers, hoe beter de matras zijn werk kan doen, des te beter u slaapt! Twee boxsprings kunnen samen op één frame gemonteerd worden, waardoor u geen pootjes meer in het midden ziet. Deze zijn onzichtbaar geplaatst zodat u wel de stevigheid van de support heeft. Maar dan met een strak uiterlijk.

Elektrisch verstelbaar

De Auping Criade is ook leverbaar als elektrisch verstelbare boxspring. Een draadloze afstandbediening doet dan het werk voor u. U kunt kiezen uit een, twee of drie motoren. Met een motortje gaat alleen het rug deel omhoog. Met twee kunt u ook de knieën verstellen. De derde motor bedient een nek steun. Ideaal als u veel leest in bed!

Matrassen

Bij een Auping Criade horen matrassen van top kwaliteit. Daarom kan deze boxspring gecombineerd worden met meerdere soorten Auping matrassen. Zoals de bekende Vivo matras. Het best ventilerende matras op de markt.

Het is ook mogelijk om deze matrassen in de kleur van de boxspring te laten stofferen. Dan worden ze met een topper gecombineerd. Waardoor u geniet van  een heerlijk zacht gevoel. Net als bij alle andere bedden van het bedrijf uit Deventer de ventilatie op een zeer hoog niveau.

hoofd- en voetborden

Dankzij de vijf hoofdborden en drie voetborden kunt u uw Auping Criade compleet maken. Zo krijgt uw slaapkamer precies de sfeer die u wenst. De deze hoofdborden zijn ook aan de achterzijde gestoffeerd. U kunt uw bed dus ook vrij in de ruimte zetten. Alle Auping Criade bedden hebben een geheel eigen gezicht.