Auping Boxsprings

Auping boxsprings zijn de best ventilerende bedbodems in hun soort. Hierdoor kunt u genieten van een schoon, fris en koel slaapklimaat. Dankzij de ruime keuze aan matrassen kunnen we het ligcomfort altijd op uw eigen wensen en behoeften afstemmen. Lees meer

Auping
Original Boxspring
✓ Combi spiraal & pocketveren
✓ Vlak óf elektrisch
✓ Basismodel zonder hoofdbord
vanaf600,-
Auping
Original Dublin Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 95/105 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf2.495,-
Auping
Criade Cushion Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 115/135 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.645,-
Auping
Original Portofino Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 125/145/165 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.145,-
Auping
Criade Bend Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 105/115 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.745,-
Auping
Criade Plain Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 90/100/110 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.495,-
Auping
Original Valencia Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 115/125/145 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.195,-
Auping
Original Nice Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 95/115 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf2.945,-
Auping
Original Dominica Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 95/105 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf2.845,-
Auping
Criade Square Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 120/140 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.945,-

Auping Boxsprings

Uw slaapcomfort staat centraal als u kiest voor een van de Auping boxsprings. Iedere laag draagt bij aan een nieuwe dag vol energie. De basis is de spiraalbodem. Deze heeft een meer dan 80% open oppervlak waardoor dit slaapsysteem uitstekend ventileert. De bodem wordt gecombineerd met een traditionele pocketveer matras of een gestoffeerde pocketvering matras met topper. Deze combinatie zorgt voor de juiste ondersteuning én een heerlijk comfort. Er zijn twee modellijnen binnen de Auping boxsprings collectie. Original en Criade. Deze zijn technisch gelijk. Echter de Original serie is iets klassieker vormgegeven, terwijl de Criade modellen echte design bedden zijn.

Auping boxsprings

Original

Bij Auping boxsprings uit de Original serie heeft u de keuze uit vijf verschillende hoofdeinden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om het bed gewoon zonder hoofdbord neer te zetten. Dat kunt u gewoon zelf bepalen. Het Portofino hoofdbord heeft dankzij de capitonnering een klassieke uitstraling met een eigentijdse twist. Valencia is fluffy gestoffeerd met ingestikte vlakken. Hoofdbord Nice is het strakke rechttoe/rechtaan model met robuuste afmetingen. Het Dominica hoofdeinde is recht, strak en compact. Ten slotte is hoofdbord Dublin een van de populairste modellen. Een recht model van 7cm dik met afgeronde hoeken en een ton-sur-ton sierstiksel door het midden. Deze modellen zijn allemaal leverbaar in meerdere hoogte- en breedtematen.

Deelbare Auping boxsprings

Optioneel is het mogelijk om bij een bedmodel mét hoofdbord een 'deelbaar set' te bestellen. Deze bestaat uit 8 wieltjes en een grendelsysteem. Als u het systeem ontgrendelt kunt u de Auping boxsprings uit elkaar schuiven. Deze scharnieren dan aan het hoofdbord. Hierdoor heeft u ruimte om makkelijk te kunnen stofzuigen onder het bed of gemakkelijk uw bed op te maken. Als u klaar bent schuift u de bodems gewoon weer tegen elkaar aan met de grendel erop. Nu verschuiven ze ook niet meer!

Criade

Kiezen voor Criade is kiezen voor design. Ieder hoofdbord heeft een eigen twist. Het aluminium support frame kunt u in diverse kleuren bestellen. Hierdoor kunt u bijzondere kleurcombinaties tussen frame en bed laten maken. De Criade Auping boxsprings kunt u neerzetten als standalone systeem. Of in combinatie met een hoofd- en/of voetbord. Zo is model Cushion gecapitonneerd met metalen staafjes die in dezelfde kleur als het frame geleverd worden. Bend bestaat uit twee delen met afgeronde hoeken die licht gebogen op elkaar aansluiten. De zijden kunt u laten afwerken in imitatieleer. Hoofdbord Square is voorzien van een vlakverdeling door middel van sierstiksels. Plain is strak en modern afgewerkt.

Witte of gestoffeerde matrassen?

Het slaapcomfort wordt voor het grootste gedeelte bepaald door de gekozen matras. Binnen de collectie van Auping kunt u kiezen voor traditionele witte matrassen. Of matrassen in de kleur van het bed gestoffeerd. Deze worden dan in combinatie met een topper gebruikt. Dit systeem heeft een aantal voordelen. Zo hoeft u alleen nog maar de topmatras op te maken. Dit is veel lichter dan een regulier matras. Qua uiterlijk vormen het bed en het matras dan ook echt één geheel. En tot slot maskeert u de ruimte tussen twee eenpersoons matrassen. Als u niet verstelbare Auping boxsprings neemt kunt u ook kiezen voor één groot matras. De topmatras wordt door middel van een knoopsysteem aan het matras bevestigd. De matrassen zelf liggen muurvast op het bed dankzij een velcro koppeling. Schuiven behoort dan ook tot het verleden.

Natuurlijk hebben witte matrassen ook een aantal voordelen. Als u het snel warm heeft en prijs stelt op de beste ventilatie, gaat er niets boven een reguliere matras. Alle varianten zijn verkrijgbaar in maar liefst vier stevigheden. Zo kunnen we voor ieder postuur de juiste ondersteuning aanbieden. Ook is het mogelijk om te kiezen tussen modellen met een heup- en/of schouderzone of juist zonder. Afhankelijk van uw lichaamsbouw, behoeften qua slaapklimaat en comfort kunnen wij u met een goed advies helpen om de juiste keuze te maken.

Verstelbare Auping boxsprings

Elektrische auping boxsprings

Er zijn maar liefst drie opties qua verstelbaarheid. 1-motorig, 2-motorig of 3-motorig. Als u kiest voor 1 motor, kunt u het rugdeel elektrisch verstellen. Het voeteneinde gaat dan met de hand. Met 2 motoren kunt u ook de knieknik elektrisch verstellen.  De meeste luxe variant beschikt ook nog over een een neksteun. Even lezen of TV kijken in bed kan helpen om beter te ontspannen. Maar een verstelbaar bed heeft nog meer voordelen! Als u bijvoorbeeld last van uw rug heeft, kunt u ook gewoon even de knieën omhoog zetten. Hiermee haalt u gewicht van uw onderrug af en kantelt het bekken iets. Hierdoor helpen de elektrisch verstelbare Auping boxsprings mee om rugpijn te verminderen.

Ventilatie is belangrijk

Ventilerende Auping boxsprings

Een goede ventilatie is belangrijk voor uw slaapcomfort. Een ventilerend bed gaat de vorming van huisstofmijt tegen en houdt uw slaapplek schoon en fris. Uw lichaam reageert op licht en temperatuur. Wanneer de zon ondergaat wordt het immers donkerder en koeler. Op dat moment gaat uw lichaam slaaphormonen aanmaken waardoor u in slaap valt. Als uw bed te warm is wordt dit vertraagd en wordt het lastiger om in slaap te vallen. Dankzij het fijne slaapklimaat heeft u hier geen last van als u slaapt op een van onze Auping boxsprings!

Auping boxsprings accessoires

Er zijn vele bijpassende accessoires leverbaar voor de diverse Auping boxsprings. Van sierkussensets tot LED leeslampjes. Verhogingspoten, deelbaar sets, nachtkastjes en poefjes kunt u allemaal gebruiken om de finishing touch aan uw bed te maken. Op die manier is ieder bed volledig te personaliseren. Wij helpen u graag met het samenstellen van het bed van uw dromen!

Uw nieuwe Auping boxsprings kopen bij Beds & Bedding

Beds & Bedding is al vele jaren een van de meest gerenommeerde Auping dealers van Nederland. Wij hebben alle mogelijke combinaties in onze twee winkels staan om zelf te testen, voelen en zien. Onze adviseurs zijn goed opgeleid en hebben als doel om u beter te laten slapen! Een bijkomend voordeel is dat u bij ons deze bedden kunt vergelijken met andere merken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een onafhankelijk advies. Wacht daarom niet langer, en kom zelf een van de luxueuze Auping boxsprings testen in Amstelveen of Zaandam!