Auping Boxsprings

Dankzij innovatie en continue productontwikkeling bieden Auping boxsprings een heerlijk slaapcomfort en de beste ventilatie! Bij ons vindt u de Auping boxsprings Original en Criade in de showrooms. Kom langs en ontdek welk model het best bij u past! Lees meer

Auping
Original Boxspring
✓ Combi spiraal & pocketveren
✓ Vlak óf elektrisch
✓ Basismodel zonder hoofdbord
vanaf600,-
Auping
Original Dublin Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 95/105 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf2.495,-
Auping
Original Valencia Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 115/125/145 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.195,-
Auping
Criade Plain Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 90/100/110 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.495,-
Auping
Original Dominica Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 95/105 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf2.845,-
Auping
Criade Square Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 120/140 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.945,-
Auping
Criade Bend Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 105/115 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.745,-
Auping
Criade Cushion Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 115/135 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.645,-
Auping
Original Portofino Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 125/145/165 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.145,-
Auping
Original Nice Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 95/115 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf2.945,-

Auping Boxsprings

Auping boxsprings doorsnede

Het aanbod bestaat uit een serie Auping boxsprings en matrassen. Alle delen zijn opgebouwd uit goed ademende materialen. Zo is de basis van deze unieke serie bedden de bekende spiraal. Boven op deze spiraal is vervolgens een veer systeem geplaatst. Die wordt dan afgedekt met een hoge kwaliteit comfort schuim. Auping boxsprings hebben een zeer open en goed verende opbouw. Dus mogen deze tot de best ventilerende bedden gerekend worden.

Tot slot wordt deze top kwaliteit boxspring gepaard met een goed matras. Zo wordt de hele set optimaal op elkaar afgestemd. Als optie kunnen de matrassen in de kleur van het onderbed gemaakt worden.  In dit geval kunt u ook kiezen uit de matras toppers.

Auping Boxsprings samenstellen

Het samen stellen van Auping boxsprings is makkelijker dan het lijkt. Als u het stap voor stap doet komt u al snel tot de combinatie die perfect bij u past.

  1. Kies de matras.  Uw lengte en gewicht spelen een grote rol in de keuze van de beste matras. Wij kunnen u hier goed bij helpen. Ook bij de keuze tussen de verschillende matras typen.
  2. Kies de juiste bed bodem.  Heeft u liever een vlak bed? Of leest u graag in bed? Dan kunt u kiezen voor een verstelbaar bed. Zo zijn er één-motorige bodems, of drie-motorig als u het bed precies zo wil instellen voor de ideale lees houding?
  3. Kies het mooiste hoofdbord. Uw smaak is heel persoonlijk. Daarom zijn er diverse modellen hoofdborden in de collectie. Het is ook mogelijk om het bed zonder hoofdbord te bestellen.
  4. Kies de stof.  Om het bed helemaal af te maken kiest u uit de stof collectie de mooiste stof qua kleur en structuur.
  5. Optioneel kunt u een van de toppers kiezen. De juiste topper op het juiste matras kan veel verschil maken. Dankzij het gebruik van toppers kunt u de matras in de kleur van het bed laten maken. Dan hoeft u alleen maar de topmatras op te maken. Lekker makkelijk en super comfortabel!

Auping Boxsprings zijn deelbaar

U kunt een deelbare uitvoering bestellen. In dit geval scharnieren de twee bodems dan aan het hoofd einde. Als u de grendel los maakt , kunt u dankzij de wieltjes de twee Auping boxsprings simpel uit elkaar schuiven. Zo is het makkelijk om onder het bed te stofzuigen of om de lakens te verschonen. De Deelbaar Set bestaat uit een geïntegreerd wielsysteem (set van 8 wielen) en een speciale klemmenset. De wielen worden bevestigd onderaan de kunststof poten.

Met de Deelbaar set kunnen twee 1­persoons Auping boxsprings aan elkaar vastgemaakt worden, maar ze kunnen ook eenvoudig aan het voeteneind uit elkaar gereden worden. Dit zorgt voor extra gemak tijdens het opmaken van het bed en het schoonhouden van de slaapkamer. Met één simpele klik zitten ze ook weer aan elkaar. Deze set werkt alleen in combinatie met een hoofdbord en is niet toepasbaar in combinatie met een eenpersoons of tweepersoons voetbord. Ook bij Criade is dit systeem niet toepasbaar.

Auping boxsprings met een uniek design

Criade is een serie Auping boxsprings die echte eye-catchers in de slaapkamer zijn. Een bed waarmee tot in detail kan worden gevarieerd. Het unieke design frame geeft dit bed een slank en eigentijds uiterlijk. Uiteraard bieden ook deze Auping boxsprings perfecte ondersteuning en stabiliteit door de spiraalbodem en de pocketveren. Afhankelijk van de keuze qua slaapcomfort worden deze modellen uitgerust met een witte matras of een gestoffeerde matras met topper.
Er kan gekozen worden uit diverse kleuren frames, verschillende stoffering en kleuren, meerdere hoofd- en bijpassende voetborden. Maak Criade compleet met accessoires zoals een hocker en sierkussens.

Auping boxsprings bij Beds & Bedding

Kom daarom eens langs in een van onze winkels in Zaandam of Amstelveen. Hier hebben wij de collectie Auping boxsprings voor u klaar staan. Altijd met een goede aanbieding! Hier kunt u zelf testen en het ideale matras uitzoeken. Beds & Bedding is dus dé expert als het om Auping boxsprings gaat.