Boxspring merken

U kunt bij Beds & Bedding alleen de beste boxspring merken vinden. Van Auping tot Vispring. Technologische hoogstandjes en handgemaakte bedden van natuurlijke materialen. Ontdek onze boxspring merken! Want alleen het beste is goed genoeg.

Boxspring merken

Bij Beds & Bedding zijn we obsessief bezig met kwaliteit. Vooral met de kwaliteit van uw slaap. Want als u goed slaapt, kunt u des te beter de uitdagingen van de dag aan. Daarom kiezen wij alleen voor boxspring merken van hoge kwaliteit.  Want goed slapen begint bij de basis.

Auping boxprings

Auping is een van de bekendste boxspring merken in Nederland. De wortels van dit bedrijf liggen bij Zevenslaper. Echte design bedden die met de hand gemaakt werden. Dit bedrijf werd overgenomen door Auping wegens de expertise die het had in het maken van de beste boxsprings van Nederland. Sinds die tijd is de collectie sterk gegroeid. De Original, Kiruna en Criade series bewijzen het succes. Auping heeft een unieke twist toegevoegd, bij ieder bed is de basis nog steeds de originele spiraalbodem. De ventilatie staat dus op een bijzonder hoog niveau! Combineer dat met een van de comfortabele matrassen en het design van de hoofdborden. En het resultaat is dat Auping een van de beste boxspring merken op de Nederlandse markt is.

Beka boxprings

Boxsprings van het koninklijke Beka uit België bieden een uitstekende mix van comfort, kwaliteit en prijs. Al sinds 1935 creëren zij voor elke klant een unieke plaats waar innovatieve slaaptechnologie, meesterlijk vakmanschap en elegante afwerking samenvloeien tot het summum van slaapcomfort. Boxspring, hoofdbord en matras: alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar. Beka werkt continu aan de kwaliteit en verbetering van haar producten. Dit alles enkel en alleen om elke klant het allerbeste slaapcomfort te bieden.

Caresse boxprings

Lekker luxe slapen voor een vriendelijke prijs? Dat is geen probleem! De prijzen van de Caresse collectie beginnen al vanaf €995,- voor een compleet tweepersoons bed van 140cm x 200cm. Omdat deze bedden op voorraad staan in de meest populaire maten en kleuren kunt u vaak al binnen een week weer lekker slapen! In onze filialen in Amstelveen en Zaandam staat een groot aantal Caresse modellen voor u klaar om zelf te testen en te proberen. Kom snel eens langs! U bent van harte welkom. Caresse is een van de boxspring merken die uitblinkt in een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Mérens boxprings

Een handgemaakt bed van natuurlijke materialen is kostbaar. De gebruikte materialen komen direct uit de natuur. Zoals wol, katoen en paardenhaar. Een goed slaapklimaat en een comfortabel gevoel zijn het gevolg. Natuurlijke materialen ventileren goed en zijn erg duurzaam. Niet alleen omdat ze lang meegaan, maar ook omdat zelfvernieuwende grondstoffen zijn. Bij Beds & Bedding zorgen we er altijd voor dat we ook natuurlijke boxspring merken zoals Mérens in de collectie hebben.

North Beds boxprings

Op zoek naar een betaalbare boxspring met Scandinavisch design? Dan zijn de boxsprings van North Beds een uitstekende keuze. North Beds is een bedrijf uit Noorwegen met meer dan 20 jaar ervaring in de slaapbranche. De boxsprings van North Beds bieden superieur Scandinavisch comfort en design en zijn toch zeer betaalbaar. Dat komt omdat ze bij North Beds zeer prijsbewust zijn zonder dat dit afbreuk doet op de kwaliteit en het comfort. Bekijk de boxsprings van North Beds nu online of kom naar een van onze winkels.

Pullman boxprings

Authentiek Nederlands ambacht. We mogen er trots op zijn dat ieder Pullman slaapsysteem nog steeds in Nederland wordt gemaakt. Vroeger in Zwijndrecht, tegenwoordig in Vroomshoop. Waar echte vaklieden ervoor zorgen dat elke Pullman met veel aandacht voor detail wordt gemaakt. Dat het effect heeft moge duidelijk zijn, al meerdere keren werden de Pullman Silverline matrassen als beste beoordeeld door de consumentenbond. Maar ook onder de boxspring merken komt Pullman goed mee. Een eigentijds design, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een hoog slaapcomfort zijn de eigenschappen van Pullman.

Serta boxprings

De Amerikaanse droom was nog nooit zo dichtbij! Dit Amerikaanse merk is uitgegroeid tot één van de grootste boxspring merken ter wereld. Zodra Serta naar Nederland kwam zijn wij dit mooie merk gaan verkopen. De kans is groot dat u zelf al eens op een Serta heeft geslapen. Want inmiddels hebben zij al meer dan 4.000 hotels wereldwijd ingericht. Ook in Nederland kiezen steeds meer hotels voor het typisch Amerikaanse multi-layer Serta comfort. Nieuwsgierig geworden? In beide vestigingen staat een uitgebreide collectie. Kom snel zelf eens de Serta collectie uitgebreid testen!

Treca Paris boxprings

Echte Franse haute couture. Want niet alleen het slaapcomfort is subliem, het design is trés chic. Een slaapsysteem van Treca Paris is altijd zeer persoonlijk. Want ieder bed van Treca wordt op bestelling gemaakt. In onze winkels staat de grootste collectie van de Benelux. De Prestige, Platinum en Paris series staan alle drie groots opgesteld. Het elektrisch verstelbare Treca SuperCad bed is wereldberoemd vanwege de uitgebreide verstelbare mogelijkheden en de ongelooflijk goede kwaliteit. Treca Paris behoort tot de wereldtop onder de boxspring merken.

Vispring boxprings

100% natuurlijk. 100% handwerk. Een Vispring is bijzonder. Het is een van de weinige boxspring merken die zo veel aandacht schenkt aan zowel de maakwijze als de kwaliteit van de natuurlijke materialen. De enorme aandacht voor detail en slaapcomfort heeft geresulteerd in een collectie bedden die z'n gelijke niet kent. Omdat iedere Vispring volledig handgemaakt wordt, kunnen we iedere wens inwilligen. In onze winkel te Zaandam staat de volledige collectie van Vispring voor u klaar.

Boxspring merken vergelijken

Bij Beds & Bedding kunt u deze boxspring merken zelf testen en vergelijken. U vindt onze ruim opgezette winkels in Amstelveen (1.500m2) en Zaandam (1.800m2). U bent van harte welkom!

U kunt bij ons zoveel tijd nemen als u wenst. Want een nieuw bed kopen doet u niet iedere dag. Onze medewerkers volgen veel cursussen en opleidingen zodat ze altijd up-to-date zijn qua kennis over onze boxspring merken. Wacht dus niet langer en kom naar Beds & Bedding om proef te liggen!