Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
04 feb 2016

Slaaptherapie

Slecht slapen hoeft niet meer. Beds & Bedding werkt vanaf nu samen met Loes Verhoeven, slaaptherapeut bij Medisch Centrum Ibis. Omdat een goed bed niet altijd genoeg is om slecht slapen op te lossen.

Een kwaliteitsbed helpt bij de juiste ondersteuning van het lichaam, een goed slaapklimaat creëren en goed comfort. Slecht slapen kan echter komen door stress, een verkeerd dieet of 's nachts blijven piekeren.

Samen met Loes Verhoeven kijkt Beds & Bedding naar een totaal oplossing waardoor slecht slapen tot het verleden behoort!

Slecht slapen

Mensen komen naar een beddenwinkel omdat ze lekker willen slapen. Over het algemeen zijn wij in staat om de nachtrust te verbeteren en dus ook de kwaliteit van de dag te verhogen.

Sommige klanten hebben echter inslaapproblemen, slapen slecht door, worden te vroeg wakker of blijven piekeren. Dit soort problemen kunnen veroorzaakt worden door spanningen, drukte, verveling en verdriet. Maar ook door chronische pijn, na bijvoorbeeld een ongeval.

Deze problemen kunnen leiden tot slecht slapen. Waardoor u ook de dag minder goed doorkomt.

Slaaptherapie

Uw nachtrust verbeteren komt binnen handbereik wanneer we kijken naar de combinatie van uw gedrag overdag, uw gevoelens en gedachten en uw bed. U leert dankzij een combinatie van oefeningen en een persoonlijk inzicht om grip te krijgen op uw persoonlijke slaapverstorende omstandigheden. 

Praktisch toepasbaar

Deze slaaptherapie is gericht op praktische toepasbaarheid en tijdens 6 tot 10 behandelingen werkt u samen met Loes Verhoeven naar een hogere kwaliteit van uw nachtrust. Deze therapie vergt wel enige zelf discipline en doorzettingsvermogen. Maar heeft een directe en praktische werking.

De behandeling van slecht slapen wordt door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

 

Update: In oktober 2017 is slaaptherapeut Loes Verhoeven verhuisd naar Oisterwijk en is haar praktijk in Amstelveen stopgezet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »