Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
07 dec 2017

5 slaap-apps om uitgerust wakker te worden

Komt u iedere nacht wel aan voldoende uren slaap, maar wordt u toch niet uitgerust wakker? Bent u ook zo iemand die in het uur voorafgaand aan het slapen gebruikmaakt van uw smartphone, tablet of laptop? Dan wordt het de hoogste tijd om uw toestel in te zetten voor een ‘goede’ nachtrust. In dit artikel behandelen we vijf handige apps om uitgerust wakker te worden.

Slaap-app 1: Sleep Cycle

Wanneer het aankomt op beter kunnen slapen is Sleep Cycle de meest populaire app. Deze app houdt uw slaapcyclus bij en maakt u wakker wanneer u in een lichte slaap zit. Hierdoor wordt u uitgerust wakker en bent u klaar voor de dag. Daarnaast wordt er een analyse van uw slaap gemaakt. De resultaten worden in een overzichtelijke grafiek weergegeven.

Slaap-app 2: Sleep Time

Sleep Time werkt met behulp van een versnellingsmeter in uw telefoon. Op deze manier wordt er gelet op subtiele bewegingen die u de hele nacht maakt. Hierbij wordt er gecontroleerd op verschillende stadia van uw slaap: wakker, lichte slaap, diepe slaap en REM-slaap (de droomfase). Middels grafieken wordt uw slaappatroon getoond en kunt u zien hoe en of uw slaappatroon verandert.

Slaap-app 3: Sleep Better

Deze app van Runtastic heeft iets weg van Sleep Cycle. U krijgt meer inzicht in uw slaappatroon. Het verschil tussen Sleep Better en Sleep Cycle? Dat u met deze app meer mogelijkheden heeft om externe factoren in te voeren die uw slaap kunnen beïnvloeden. Denk aan stress, of u wel of niet in uw eigen bed slaapt en of u alcohol heeft gedronken.

Slaap-app 4: SnoreLab

Vermoedt u dat u snurkt of weet u het eigenlijk wel zeker? Dan is SnoreLab een handige app voor u. De app helpt u om het snurken zelf en de invloed dat het snurken op uw slaapgedrag heeft te verminderen.

Slaap-app 5: Sleep Sounds

Natuurlijke geluiden bevorderen het in slaap vallen. Zo kunt u met Sleep Sounds luisteren naar de zachte regen van het regenwoud of de krekels in Zuid-Afrika. Het luisteren naar dit soort slaapgeluiden verbetert ook uw nachtrust en zorgt voor een uitgerust gevoel wanneer u wakker wordt.

Maar, lekker slapen begint uiteraard bij een goed bed en een goed matras. Bij Beds & Bedding helpen we u graag bij het vinden van het perfecte matras.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »