Beste-Dekbed.nl wordt Bedsbedding.nl

In de herfst van 2016 lanceerde Beds & Bedding haar eerste webshop onder de naam Beste-Dekbed.nl. Aanvankelijk werd via deze webshop alleen dekbedden verkocht. Dit verklaart dus ook de naamkeuze van de webshop. Al snel werd de webshop steeds verder uitgebreid met andere productgroepen, zoals dekbedovertrekken, hoeslakens en matrassen.

Met het groeiende online assortiment op Beste-Dekbed.nl en de vernieuwing van de website van Beds & Bedding als gevolg van een compleet nieuwe huisstijl, leek het ons een mooi moment om de twee websites samen te voegen. In december 2018 is deze samenvoeging voltooid.

Wat is er nieuw?

Niet alleen de naam van onze webshop is veranderd. Omdat veel consumenten het prettig vinden om zich online te kunnen oriënteren voor de aanschaf van een compleet nieuw bed, treft u ook uitgebreide productinformatie over de bedden en boxsprings uit onze zeer ruime collectie. Daarnaast hebben we ook matrassen uit onze topsegment aan onze webshop toegevoegd. Onze webshop is dus completer dan ooit.

En in het online kennisbank van Beds & Bedding treft u allerlei aanvullende productinformatie, keuzehulp, slaapadviezen en artikelen vol slaapkamerinspiratie.

Webshop Beste-Dekbed.nl

Een kleine terugblik op de webshop Beste-Dekbed van Beds & Bedding:

Screenshot www.beste-dekbed.nl