Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Tiroler Winterdekbed

Tiroler Winterdekbed

399,-
✓ 65% Eendendons
✓ 714 gr/m2
✓ Superwarm!
ca. 1 week
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Beds & Bedding Tiroler Eendendons Winterdekbed

Iedere winter krijgen we vraag naar een echt dik Oostenrijks winterdekbed. Zeker zo net na de wintersport vakantie. Daarom is onze Tiroler gevuld met 65% eendendons. Deze weegt in een 1-persoons uitvoering maar liefst 2 kg! Precies zoals op de wintersport.

Oostenrijks dekbed

De Tiroler is extra dik gevuld en de grote schotten zorgen voor een royaal volume. Dit is een echte winteruitvoering, dus erg geschikt voor de allerkoudste nachten. Ideaal als u in de winter met het raam open wil slapen. De 100% katoenen tijk is soepel, maar stevig.

Gelukkig hoeft opschudden niet vaak. Want de tijk is in cassettes gestikt. Dit zijn compartimenten die de dons vulling goed op z'n plek houdt. Dat is wel zo fijn. Want een lits jumeaux uitvoering weegt maar liefst 4kg!

Nomite

Natuurlijk is ook onze Tiroler NOMITE gecertificeerd. Ook als u aan een huisstofmijt allergie lijdt kunt u dus lekker warm slapen in de winter. De tijk is zo dicht geweven dat de huisstofmijt simpelweg geen kans krijgt om binnen te dringen.

DownaFresh Greenline

Wij vinden het erg belangrijk dat onze dons zo diervriendelijk als mogelijk is wordt verkregen. Daarom heeft ook de Tiroler de DownaFresh / Greenline certificatie. Zo kunnen we de herkomst van het dons traceren tot aan de boerderij. Maar ook de ecologisch vriendelijke verwerking en kwaliteit van de reiniging.

Onze producten, leveranciers en boeren krijgen dan ook periodiek controles. Zo zijn we er altijd zeker van dat het Oostenrijks dekbed goed van kwaliteit en dier vriendelijk is.

Onderhoud

Het onderhoud van ons Oostenrijks dekbed is simpel. Af en toe laten luchten. Soms even opschudden. Voor de rest is er niet veel nodig. Als het na de winter weer wat warmer wordt kunt u het Oostenrijks dekbed even uitkloppen en daarna in de bewaartas opbergen tot u het weer nodig heeft. In de lente en zomer is deze namelijk veel te warm!

Wacht daarom niet te lang en koop dit dikke Oostenrijks dekbed van top kwaliteit nu online!

Vulling 65% Eendendons
Model Cassete gestikt
Tijk 100% katoen NM 70
Vulgewicht 714 g/m2
Warmteklasse 1+
Gewichtsklasse Medium
Wasvoorschrift 60 graden wasbaar. Het mag in droger. Chemisch reinigen aanbevolen.
Gebruiksvoorschift Geregeld opschudden en regelmatig luchten.
Garantie 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.
Vulkracht in CUIN
Vulkracht in mm/30gr