Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Supreme Zomerdekbed

Supreme Zomerdekbed

459,-
✓ 100% Ganzendons
✓ 85 gr/m2
✓ Warmtegarantie
ca. 1 week
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Beds & Bedding Supreme Zomerdekbed

Een belangrijk voordeel van het Supreme zomerdekbed is de luchtigheid. Dit wordt bereikt dankzij de extreem hoge vulkracht van de gebruikte donsvulling. Ieder donsje houdt bijzonder veel lucht vast, waardoor we een goed volume krijgen bij een zeer laag gewicht. Zeker tijdens warme zomernachten is dat een fijne eigenschap. Want juist dan hebben we behoefte aan een goede ventilatie en een droog slaapklimaat.

Milieuvriendelijk

Om de kwaliteit te garanderen is het enorm belangrijk dat de dieren goed behandeld worden. Bovendien vinden wij het niet meer dan normaal dat deze ganzen een dierwaardig bestaan hebben. Daarom kopen wij alleen in bij boerderijen die controles van de EDFA toestaan. De European Down and Feather Association.

Bovendien geschiedt de verwerking van de geoogste dons ook op een ecologisch verantwoorde manier. Door de dons te reinigen en te drogen op hoge temperaturen. Zelfs meer dan 100 graden Celsius! We hoeven dus geen bijtende schoonmaakmiddelen te gebruiken. Het is dan ook niet voor niet dat het 100% donzen zomerdekbed voorzien is van de DownaFresh en Greenline keurmerken.

Tijk van zijde en microtencel

MicroTencel is een echt natuur product. Het wordt gemaakt van beukenhout. Door dit te verwerken tot een papje, kan er daarna garen uit gesponnen worden. Dit garen wordt gemengd met 5% zijde om het doek van het Beds & Bedding Supreme zomerdekbed te maken.

Dit doek kan tot 50% beter vocht reguleren dan katoen. Deze eigenschap wordt nog verder verbeterd dankzij de VitalFinish behandeling. Dankzij de grote soepelheid en de zijdezachte touch voelt de tijk ook nog eens heel fijn aan. Omdat het minder ritselt dan katoen, geniet u ook nog eens van stillere nachten! Wacht dus niet te lang, en ontdek het genot van een echt 100% allura donzen zomerdekbed.

Unieke warmtegarantie

Twijfelt u over de juiste warmteklasse voor u of uw partner? Beds & Bedding biedt een unieke tevredenheidsgarantie waardoor u verzekerd bent van een ideale warmtecomfort. Mocht u naar aanschaf merken dat u onverhoopt een te koud dekbed heeft aangeschaft, dan kunnen wij uw dekbed bijvullen naar een hogere warmteklasse. Gebeurt dit binnen 90 dagen na aanschaf dan betaald u enkel de kosten van de extra vulling plus de verzendkosten. Zo bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.

Vulling 100% Allura Witte Ganzendons
Model Cassette gestikt
Tijk Tencel / Ultrabatist
Vulgewicht 80 gram/M2
Warmteklasse WK4
Gewichtsklasse Superlicht
Wasvoorschrift 60 graden wasbaar. Het mag in droger. Chemisch reinigen aanbevolen.
Gebruiksvoorschift Regelmatig luchten en opschudden
Garantie 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.
Vulkracht in CUIN
Vulkracht in mm/30gr