Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Supreme Ganzendonzen Winterdekbed

Supreme Ganzendonzen Winterdekbed

609,-
✺ 100% Allura ganzendons ✺ 95% Microtencel tijk ✺ Anti-allergisch ✺ Wasbaar ✺ Luxury Collection
ca. 1 week
Beds & Bedding.
 • klanttevredenheidsscore: 9,1
  Onafhankelijk gemonitord door Kiyoh.nl
 • De beste kwaliteit!
  Alleen het beste is goed genoeg voor ons.
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Beds & Bedding Supreme Winterdekbed

Het Supreme winterdekbed van Beds & Bedding houdt u aangenaam warm in de winter. En dankzij de extreem hoge vulkracht van het allura dons is dit winterdekbed heerlijk licht en luchtig.

Dankzij ons gematigde klimaat en onze goede geïsoleerde huizen is een 100% donzen winterdekbed vaak niet meer nodig. Maar als u het snel koud heeft, of het vriest buiten dat het kraakt en u slaapt graag met het raam open dan is het Supreme winterdekbed een onvoorstelbare vorm van luxe.

De Supreme zorgt voor een buitengewoon goed slaapklimaat. Dankzij het luchtige karakter en de microtencel tijk is de vochtregulatie en ventilatie altijd perfect. Het dekbed voelt dus nooit klam aan.

Vulkracht

De vulkracht van de donsvulling is ongeëvenaard hoog. Ieder donsvlokje houdt dus extreem veel lucht vast. Zo wordt als het ware een buffer gecreëerd die uw lichaam afschermt van de buitenwereld. Hoe koud het buiten ook wordt, u ligt lekker knus onder uw 100% donzen winterdekbed van Beds & Bedding.

Om aan deze hoge eisen te kunnen voldoen, wordt de ganzendons speciaal geselecteerd. Omdat het een natuurproduct is, kan de kwaliteit per seizoen en per gebied verschillen. Het is dus belangrijk om continue te meten en alleen de hoogste kwaliteit ganzendons te gebruiken.

Tijk van microtencel en zijde

Een belangrijk onderdeel van het Supreme winterdekbed is de tijk. Uiteraard is deze cassette gestikt. Samen met de opstaande randen zorgt dit ervoor dat de donsvulling niet kan verschuiven. Zo blijft de vulling altijd mooi egaal verdeeld. Wat vooral bijzonder is, is het doek van de tijk. 

De doek van de tijk bestaat uit een mix van 95% MicroTencel en 5% zijde. MicroTencel wordt gemaakt van beukenhout en is dus een natuurproduct. Het heeft echter een 50% beter vochtregulerend vermogen dan katoen. Een ander groot voordeel van deze tijk is dat deze ook nog eens stiller is dan katoen. U hoort het dekbed dus minder ritselen! De grip en touch van het Supreme winterdekbed zijn ook zijdezacht. Het is elke avond weer een plezier om hier onder plaats te nemen.

Vulling 100% Allura Witte Ganzendons
Model Cassette gestikt
Tijk Tencel / Ultrabatist
Vulgewicht 188 gram/M2
Warmteklasse WK1
Gewichtsklasse Superlicht
Wasvoorschrift 60 graden wasbaar. Het mag in droger. Chemisch reinigen aanbevolen.
Gebruiksvoorschift Regelmatig luchten en opschudden
Garantie 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.
Vulkracht in CUIN
Vulkracht in mm/30gr