Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Supreme Lente-/Herfst Dekbed

Supreme Lente-/Herfst Dekbed

489,-
✓ 100% Ganzendons
✓ 115 gr/m2
✓ Warmtegarantie
ca. 1 week
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Beds & Bedding Supreme Lente-/Herfstdekbed

Het Beds & Bedding Supreme lente-/herfstdekbed is een prachtig cadeau voor uzelf. Een gevoel van pure luxe komt over u heen, elke avond weer. Dit komt door de ongelooflijk hoge kwaliteit van het allura dons. En natuurlijk de combinatie met de bijzondere tijk die dit gevoel alleen maar versterkt.

Simpelweg de beste ganzendons

Omdat ganzendons een natuurproduct is, kan de kwaliteit per regio en per seizoen verschillen. Daarom selecteren wij de vulling voor de Supreme alleen uit gebieden waar op dat moment de vulkracht het hoogste is. Dit noemen wij Allura dons. Zo blijft de kwaliteit altijd gewaarborgd. 

Het voordeel is dat het Supreme lente-/herfstdekbed ultiem licht en soepel is. Dit komt omdat ieder donspluisje veel lucht vast houdt. De isolatiewaarde is dus extreem hoog. Hierdoor drapeert het dekbed zich als vanzelf om uw lichaam heen.

Wij hechten er veel waarde aan dat de ganzen die ons van deze hoge kwaliteit dons voorzien, goed behandeld worden. Daarom kopen wij alleen in bij boerderijen die zijn aangesloten bij de European Down and Feather Association. Ook wel de EDFA genoemd. Deze worden van tijd tot tijd gecontroleerd op een diervriendelijke behandeling van de ganzen.

Ook het verwerken van de dons gebeurt op een milieuvriendelijke wijze. Zo worden er geen chemische schoonmaakmiddelen gebruikt. Maar wordt de dons gereinigd en gedroogd op een temperatuur van meer dan 100 graden.

Ook de tijk is bijzonder

Uiteraard is ook de tijk van de Supreme in cassettes verdeeld. Aan de zijkanten zijn de randen ook afgewerkt met een opstaande rand. Hierdoor blijft de vulling altijd mooi verdeeld over het gehele dekbed.

Het materiaal waar het doek van is gemaakt is echter zeer bijzonder. Dit blinkt uit in vochtregulatie. Maar ook de 'grip' en 'touch' zijn ongekend goed van comfort. Dankzij de blend van 95% MicroTencel en 5% zijde ritselt het dekbed minder en is het dus stiller en comfortabeler.

MicroTencel wordt gemaakt van beukenhout. Het proces lijkt enigszins op het maken van papier. Omdat alles van natuurlijke materialen wordt gemaakt is het Supreme lente-/herfstdekbed volledig biologisch.

Unieke warmtegarantie

Twijfelt u over de juiste warmteklasse voor u of uw partner? Beds & Bedding biedt een unieke tevredenheidsgarantie waardoor u verzekerd bent van een ideale warmtecomfort. Mocht u naar aanschaf merken dat u onverhoopt een te koud dekbed heeft aangeschaft, dan kunnen wij uw dekbed bijvullen naar een hogere warmteklasse. Gebeurt dit binnen 90 dagen na aanschaf dan betaald u enkel de kosten van de extra vulling plus de verzendkosten. Zo bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.

Vulling 100% Allura Witte Ganzendons
Model Cassette gestikt
Tijk Tencel / Ultrabatist
Vulgewicht 107 gram/M2
Warmteklasse WK3
Gewichtsklasse
Wasvoorschrift 60 graden wasbaar. Het mag in droger. Chemisch reinigen aanbevolen.
Gebruiksvoorschift Regelmatig luchten en opschudden
Garantie 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.
Vulkracht in CUIN
Vulkracht in mm/30gr