Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Supreme 4-Seizoenen Dekbed

Supreme 4-Seizoenen Dekbed

949,-
✓ 100% Ganzendons
✓ 85 + 115 gr/m2
✓ Warmtegarantie
ca. 1 week
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Beds & Bedding Supreme 4-Seizoenen Dekbed

Het toppunt van luxe kunt u ervaren met het Supreme dekbed van Beds & Bedding. Supreme is gevuld met 100% ganzendans van de allerhoogste kwaliteit en de allerbeste tijk. Het is een dekbed met een ongelooflijk hoog volume en een extreem laag gewicht. Het Beds & Bedding Supreme dekbed kan op alle fronten concurreren met het zeer exclusieve eiderdons.

Het Beds & Bedding Supreme 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee delen. Een zomerdekbed en een voor- najaarsdeel. Deze kunt u afwisselen al naar gelang de behoefte. En als het 's winters koud wordt kunt u ze aan elkaar bevestigen. Zelfs de combinatie is superlicht. Dankzij de ultra luxe tijk wordt dit effect alleen maar versterkt.

Allura Ganzendons

Allura dons is ganzendons van de hoogste vulkracht. Omdat dons een natuurproduct is, kan de vulkracht per seizoen en per gebied verschillen. Daarom wordt Allura dons speciaal geselecteerd uit gebieden waar op dat moment de vulkracht het beste is. De donsvlokjes houden zo veel lucht vast dat het dekbed ultralicht aanvoelt.

Uiteraard voldoet ook de Supreme aan de DownaFresh en Greenline keurmerken. Deze garanderen een dier- en milieuvriendelijke verwerking van dons.

MicroTencel en Zijde

De cassette gestikte tijk is gemaakt van 95% MicroTencel en 5% zijde. Samen is dit een 100% natuurproduct. MicroTencel wordt namelijk gewonnen uit beukenhout. Het vochtabsorberende vermogen is maar liefst 50% beter dan katoen. Dankzij de VitalFinish behandeling wordt dit nog verder verbeterd. Een droog en gezond slaapklimaat wordt gegarandeerd.

Het doek is zéér fijn geweven. Zo fijn zelfs dat de huisstofmijt geen kans krijgt om het dekbed binnen te dringen. Als u last heeft van huisstofmijt allergie is slapen onder een NOMITE dekbed een echte verademing.

De tijk is, licht, soepel een zeer meegaand. Maar het MicroTencel materiaal heeft nog een groot voordeel. De grip is zacht en het 'ritselt' minder dan katoen. De Supreme dekbed is dus ook nog eens stiller.

Unieke warmtegarantie

Twijfelt u over de juiste warmteklasse voor u of uw partner? Beds & Bedding biedt een unieke tevredenheidsgarantie waardoor u verzekerd bent van een ideale warmtecomfort. Mocht u naar aanschaf merken dat u onverhoopt een te koud dekbed heeft aangeschaft, dan kunnen wij uw dekbed bijvullen naar een hogere warmteklasse. Gebeurt dit binnen 90 dagen na aanschaf dan betaald u enkel de kosten van de extra vulling plus de verzendkosten. Zo bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.

Vulling 100% Allura Witte Ganzendons
Model Cassette gestikt
Tijk Tencel / Ultrabatist
Vulgewicht 80+107 gram/M2
Warmteklasse WK 3+4
Gewichtsklasse Superlicht
Wasvoorschrift 60 graden wasbaar. Het mag in droger. Chemisch reinigen aanbevolen.
Gebruiksvoorschift Regelmatig luchten en opschudden
Garantie 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.
Vulkracht in CUIN
Vulkracht in mm/30gr