Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Romance Gold Lente-/Herfst Dekbed

Romance Gold Lente-/Herfst Dekbed

299,-
✓ 100% Ganzendons
✓ 115 gr/m2
✓ Warmtegarantie
ca. 1 week
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Beds & Bedding Romance Gold Lente-/Herfstdekbed

Het Beds & Bedding Romance Gold lente/herfstdekbed van 100% ganzendons is uitgevoerd in warmteklasse 3. Zoals de naam al aangeeft, is deze erg geschikt om in het voor- of najaar te gebruiken. Maar als u het snel warm heeft is deze variant van de Romance Gold serie ook geschikt om het hele jaar door te gebruiken.

Alle dekbedden uit de Romance Gold collectie maken gebruik van een hoogwaardige donsvlok van ganzen uit de Pilsener regio in Tsjechië. Hier weten ze al honderden jaren lang een fijne dons op waarde te schatten. Een hoge kwaliteit donsvulling betekent een fijne warmte bij een laag gewicht. Slapen onder een 100% ganzendons lente/herfst dekbed is dus puur genieten!

Diervriendelijk

Dons is een cadeau van de natuur. Het is daarom onze verantwoordelijk om de ganzen zo diervriendelijk mogelijk te behandelen. Ons donsatelier is aangesloten bij de EDFA. De European Down & Feather Association. Als gevolg daarvan kunnen wij ons dons herleiden tot een specifieke boerderij. Er worden dan ook regelmatig steekproeven gehouden om te controleren hoe deze boerderijen de ganzen behandelen.

100% ecologisch

Het verwerken van de donsoogst gebeurt ook op een verantwoordelijke wijze. Zo worden er geen agressieve chemicaliën gebruikt. Uw 100% ganzendons lente/herfstdekbed kunt u dus met een gerust hart gebruiken. Na jarenlang plezier, is deze ook nog eens biologisch afbreekbaar. De tijk is namelijk van 100% katoen batist.

De NM waarde van de kantoen batis tijk is 135. Dat wit zeggen dat er 135 meter garen gewonnen wordt uit slechts één gram katoen. Het is dus mogelijk om de tijk zeer fijn te weven. Zo fijn zelfs dat huisstofmijt niet meer binnen kan dringen, terwijl de ventilatie uitstekend blijft. Dankzij de biologische Vital Finish behandeling is ook de vochtregulatie van ons 100% ganzendons lente/herfst dekbed dik in orde.

Unieke warmtegarantie

Twijfelt u over de juiste warmteklasse voor u of uw partner? Beds & Bedding biedt een unieke tevredenheidsgarantie waardoor u verzekerd bent van een ideale warmtecomfort. Mocht u naar aanschaf merken dat u onverhoopt een te koud dekbed heeft aangeschaft, dan kunnen wij uw dekbed bijvullen naar een hogere warmteklasse. Gebeurt dit binnen 90 dagen na aanschaf dan betaald u enkel de kosten van de extra vulling plus de verzendkosten. Zo bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.

Vulling 100% Pilsener Ganzendons
Model Cassette gestikt
Tijk 100% katoen Batist NM 135
Vulgewicht 107 gram/M2
Warmteklasse WK3
Gewichtsklasse Superlicht
Wasvoorschrift 60 graden wasbaar. Het mag in droger. Chemisch reinigen aanbevolen.
Gebruiksvoorschift Regelmatig luchten en opschudden
Garantie 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.
Vulkracht in CUIN
Vulkracht in mm/30gr