Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Romance Gold 4-Seizoenen Dekbed

Romance Gold 4-Seizoenen Dekbed

559,-
✓ 100% Ganzendons
✓ 85 + 115 gr/m2
✓ Warmtegarantie
ca. 1 week
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Beds & Bedding Romance Gold 4-Seizoenen Dekbed

Een veelzijdig 100% ganzendons 4-Seizoenen dekbed is wat u mag verwachten van de Romance Gold. U krijgt bij deze uitvoering twee dekbedden. Een voor- en najaarsdeel en een zomerdekbed. Beide delen zijn gevuld met 100% Pilsener dons van een zeer hoge vulkracht.

In de winter kunt u deze door middel van knopen simpel aan elkaar bevestigen. Dan heeft u een heerlijk warm winterdekbed. Waar u ook tijdens de koudste nachten heerlijk warm blijft. Dankzij het Beds & Bedding 100% Ganzendons 4-Seizoenen dekbed geniet u het gehele jaar door van het juiste slaapklimaat.

Katoen batist tijk

De tijk is erg soepel en voelt zacht aan. De katoen batist heeft een NM135 waarde. Dit betekent dat er uit 1 gram katoen, maar liefst 135 meter garen gewonnen kan worden. Dankzij de Vital Finish behandeling blinkt deze tijk uit in vochtregulatie. Tot maar liefst 5x sneller kan vocht worden opgenomen. En het is maar liefst dubbel zo snel weer droog als een katoen die de Vital Finish behandeling niet heeft gehad.

Uiteraard is de tijk verdeeld in cassettes. Deze zijn voorzien van een tussenschot zodat de donsvulling niet kan gaan schuiven. Samen met de opstaande rand zorgt dit ervoor dat de vulling van het 100% ganzendons 4-Seizoenen dekbed altijd goed verdeeld blijft.

Pilsener Dons

Het vulmateriaal van het Romance Gold dekbed komt uit de Pilsener regio. Hier wordt een kwalitatief goede soort dons gekweekt. Deze heeft een zeer hoge vulkracht. Ieder donspluisje houdt dus veel lucht vast. Dit komt de isolatiewaarde sterk ten goede. We kunnen dus een behaaglijke warmte bij een laag gewicht bereiken.

Samen met de soepele tijk drapeert het dekbed heel makkelijk om uw lichaam heen. Omdat het nauw aansluit, wordt u sneller warm. Doordat het dekbed zeer luchtig is, ventileert het uitstekend. Overtollige warmte wordt dus eenvoudig van uw lichaam weggevoerd.

4-Seizoenen dekbed

Deze 4-seizoenen variant van de Beds & Bedding Romance Gold bestaat uit twee delen. Deze zijn eventueel ook afzonderlijk te koop. Zo kunt u eerst het voor- /najaarsdeel aanschaffen. En eventueel later dan het zomerdeel.

Het is ook mogelijk een partnerdekbed te bestellen. Dit is een groot dekbed met twee verschillende kanten. Als een partner het snel warm heeft, en de ander snel koud kunnen we daar speciaal een dekbed voor laten maken. Wacht dus niet langer en bestel uw Romance Gold 4-seizoenen dekbed nu online!

Unieke warmtegarantie

Twijfelt u over de juiste warmteklasse voor u of uw partner? Beds & Bedding biedt een unieke tevredenheidsgarantie waardoor u verzekerd bent van een ideale warmtecomfort. Mocht u naar aanschaf merken dat u onverhoopt een te koud dekbed heeft aangeschaft, dan kunnen wij uw dekbed bijvullen naar een hogere warmteklasse. Gebeurt dit binnen 90 dagen na aanschaf dan betaald u enkel de kosten van de extra vulling plus de verzendkosten. Zo bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.

Vulling 100% Pilsener Ganzendons
Model Cassette gestikt
Tijk 100% katoen Batist NM 135
Vulgewicht 80+107 gram/M2
Warmteklasse WK3+4
Gewichtsklasse Superlicht
Wasvoorschrift 60 graden wasbaar. Het mag in droger. Chemisch reinigen aanbevolen.
Gebruiksvoorschift Regelmatig luchten en opschudden
Garantie 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.
Vulkracht in CUIN
Vulkracht in mm/30gr