Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Princess Winterdekbed

Princess Winterdekbed

309,-
✓ 90% Ganzendons
✓ 600 CUIN | 235 gr/m2
✓ Warmtegarantie
ca. 1 week
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,4
  Onafhankelijk gemonitord door Kiyoh.nl
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Beds & Bedding Princess Winterdekbed

Het Princess Winterdekbed van Beds & Bedding heeft een bijzonder hoge warmte-isolatie. Deze dekbedden zijn uitsluitend geschikt als u het van nature snel koud heeft en/of uw slaapkamertemperatuur in de winter erg laag is. 

Twijfelt u of een winterdekbed niet te warm voor u is? In dat geval kunt u beter kiezen voor een van de andere Beds & Bedding Princess warmteklassen, zoals de All-Year uitvoering of het Princess 4-seizoenen dekbed. Mocht een van deze uitvoeringen toch te koud blijken dan kunt u uw Beds & Bedding dekbed eenvoudig laten bijvullen naar een hogere warmteklasse. 

Voor het bijvullen van een Beds & Bedding dekbed betaald u enkel het prijsverschil tussen de gewenste warmteklasse en de huidige warmteklasse, plus verzendkosten. Dankzij deze unieke tevredenheidsgarantie van Beds & Bedding bent u verzekerd van een ideale warmte-isolatie

Hoogwaardige dons van volgroeide Poolse witte ganzen

De Princess dekbedden van Beds & Bedding zijn voor 90% gevuld met dons van volgroeide witte ganzen uit Polen. Omdat het in Polen flink koud kan worden heeft deze dons een hoge isolatiewaarde. De goed isolerende donsvlokken zijn zeer bijzonder. Deze kunnen namelijk isoleren en ventileren tegelijk.

Het dons van de volwassen ganzen hebben meer volume en daardoor een hogere vulkracht. Deze hoge vulkracht zorgt ervoor dat er minder vulling nodig is om een heerlijk warm dekbed te krijgen. En dat betekent dat het dekbed lichter, soepeler, comfortabeler én duurzamer is.

Tijk: licht, soepel en anti-allergisch (nomite) 

Ook de tijk van het Princess dekbed is licht en soepel. Dat is belangrijk, omdat een dekbed nauw aan moet sluiten. Dan zit er minder lucht tussen uw lichaam en het dekbed. Er hoeft dus ook minder lucht opgewarmd te worden. Des te sneller krijgt u het behaaglijk warm onder uw dekbed.

De tijk van dit Beds & Bedding Princess dekbed is cassette gestikt en voorzien van opstaande randen. Zowel aan de zijkant als tussen de cassettes in. Hierdoor blijft de donsvulling mooi egaal verdeeld over het gehele dekbed.

Ook als u last heeft van huisstofmijtallergie doet u er goed aan voor een Princess dekbed van Beds & Bedding te kiezen. Dit dekbed is namelijk voorzien van een Nomite tijk. Het doek is zo dichtgeweven dat de huisstofmijt het dekbed simpelweg niet in kan.

Diervriendelijk en milieuvriendelijk dons

Het donsatelier van Beds & Bedding is aangesloten bij de EDFA (Europese Dons en Veren Vereniging) en koopt alleen in bij bekende boerderijen. Deze worden op regelmatige basis aan steekproeven onderworpen om te controleren hoe zij de dieren behandelen.

Ook de verwerking van de dons en veren gebeurt op milieuvriendelijke wijze. Zo worden er geen agressieve en bijtende chemische middelen gebruikt. In plaats daarvan wordt de vulling gereinigd en gedroogd op een temperatuur van meer dan 100 graden.

Beds & Bedding dekbedden voldoen dan ook aan de keurmerken DownaFresh, Greenline én de Öko-Tex standaard.

Unieke warmtegarantie

Twijfelt u over de juiste warmteklasse voor u of uw partner? Beds & Bedding biedt een unieke tevredenheidsgarantie waardoor u verzekerd bent van een ideale warmtecomfort. Mocht u naar aanschaf merken dat u onverhoopt een te koud dekbed heeft aangeschaft, dan kunnen wij uw dekbed bijvullen naar een hogere warmteklasse. Gebeurt dit binnen 90 dagen na aanschaf dan betaald u enkel de kosten van de extra vulling plus de verzendkosten. Zo bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.