Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Classic Eendendonzen Zomerdekbed

Classic Eendendonzen Zomerdekbed

129,-
2 op voorraad
✺ 65% Eendendons ✺ 100% katoenen tijk ✺ Anti-allergisch ✺ Diervriendelijk dons ✺ Wasbaar ✺ Unieke warmtecomfort-garantie
ca. 1 werkdag
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Beds & Bedding.
 • klanttevredenheidsscore: 9,1
  Onafhankelijk gemonitord door Kiyoh.nl
 • De beste kwaliteit!
  Alleen het beste is goed genoeg voor ons.
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Beds & Bedding Classic Zomerdekbed

Lekker koel slapen onder dons? Dat kan! Het Beds & Bedding Classic eendendons zomerdekbed is dan perfect geschikt voor u. Gevuld met 65% volgroeide donsvlokken en 35% veertjes is dit een licht en heerlijk soepel zomerdekbed.

Dons is een ideaal materiaal om 's zomers onder te slapen. Vanwege de uitstekende ventilatie en vochtregulatie. Dit betekent dat het slaapklimaat ook tijdens de warmste nachten goed geregeld is! Klamme nachten behoren tot de verleden tijd.

Multifunctionele tijk

De tijk van het Classic eendendons zomerdekbed is gemaakt van 100% katoen. Deze hoes is verdeeld in meerdere vlakken. Deze zijn van elkaar gescheiden door interne schotjes. Hierdoor blijft de vulling altijd perfect verdeeld.

Een groot voordeel van het gebruiken van 100% katoen is dat ook dit een perfect materiaal is voor vochtregulatie. Zo versterken de vulling van dit eendendonzen zomerdekbed en de tijk deze eigenschappen.

Aan de hoes zijn ook knoopsgaten bevestigd. Hierdoor kunt u uw eendendons zomerdekbed Classic zomer koppelen aan een herfstdeel. In feite heeft u dan de 4-seizoenen uitvoering. In de winter kunt u deze dan aan elkaar koppelen om er een echt winterdekbed van te maken.

Hygiënisch en schoon

Een goede hygiëne is erg belangrijk voor de gezondheid. De donsvulling moet dus goed gereinigd zijn voordat deze in uw zomerdekbed terecht komt. De eendendons vulling wordt geoogst op diervriendelijke boerderijen. Wij kunnen al ons dons herleiden tot een specifieke boerderij.

Hierna wordt de vulling op milieuvriendelijke wijze gereinigd en gedroogd. Op temperaturen van meer dan 100 graden! Hierdoor hoeven we geen agressieve chemische middelen te gebruiken. U kunt dus met een gerust hart gebruik maken van uw 65% eendendons zomerdekbed. Aan het einde van de levensduur is het zomerdekbed volledig biologisch afbreekbaar.

Vulling 65% Eendendons
Model Cassette gestikt
Tijk 100% katoen NM 70
Vulgewicht 125 gram/M2
Warmteklasse WK4
Gewichtsklasse Superlicht
Wasvoorschrift 60 graden wasbaar. Het mag in droger. Chemisch reinigen aanbevolen.
Gebruiksvoorschift Regelmatig luchten en opschudden
Garantie 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.
Vulkracht in CUIN
Vulkracht in mm/30gr