Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Classic 4-Seizoenen Dekbed

Classic 4-Seizoenen Dekbed

269,-
✓ 65% Eendendons
✓ 125 + 180 gr/m2
✓ Warmtegarantie
ca. 1 week
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Beds & Bedding Classic 4-Seizoenen Dekbed

Het Beds & Bedding 4-Seizoenen dekbed Eendendons is gevuld met 65% volgroeide dons en 35% aan veertjes. U krijgt bij deze uitvoering eigenlijk twee dekbedden van verschillende warmteklassen. U krijgt namelijk een zomerdeel en een herfstdeel. Deze zijn eventueel ook los te koop.

In de zomer kunt u lekker slapen onder het dunste deel. Als het iets koeler wordt kunt u deze afwisselen met het voor-/najaarsdeel. Voor die echte koude winternachten kunt u ze aan elkaar bevestigen. Zo heeft u een heerlijk warm donzen winterdekbed.

Goede kwaliteitsdons

Het Classic dekbed maakt gebruik van hoogwaardige, volgroeide dons. Volwassen dons heeft een hogere vulkracht dan die van jonge eenden. Dit houdt in dat de isolatie hoger is en een bepaalde warmteklasse bij een lager gewicht wordt bereikt.

Een licht gewicht en hoge soepelheid van de tijk zijn grote factoren in het slaapcomfort. Dit staat het dekbed namelijk toe om nauw om uw lichaam te sluiten. Waardoor u optimaal kunt profiteren van de behaaglijke warmte van volgroeide dons.

Dierenwelzijn

Een donsproduct hoeft niet per definitie dieronvriendelijk te zijn. Sterker nog, door ecologisch verantwoord dons te gebruiken helpt Beds & Bedding mee aan een diervriendelijke behandeling van deze eenden. Wij kunnen de donsvulling traceren tot een specifieke boerderij. Deze worden door de EDFA (European Down & Feather Association) dan ook regelmatig gecontroleerd.

100% katoenen tijk

De NM70 tijk van 100% katoen is de perfecte hoes voor het Beds & Bedding Classic 4-Seizoenen dekbed. Uit 1 gram katoen wordt 70 meter garen gesponnen. Deze tijk is nog lekker stevig en uitermate geschikt voor het gewicht van ons dekbed. Hoe lichter het dekbed, des te soepeler de tijk moet zijn. De combinatie van de 100% katoenen tijk en de volgroeide donsvulling staan garant voor zeer goede vochtregulatie.

Mens en milieu

Een milieuvriendelijke verwerking is erg belangrijk. We willen immers allemaal slapen onder een schoon en hygiënisch dekbed. Het Beds & Bedding Classic 4-Seizoenen dekbed is voorzien van het DownaFresh en Greenline label. Dit betekent dat er geen agressieve reinigingsmiddelen gebruikt worden. In plaats daarvan worden de vulmaterialen gereinigd en gedroogd op een temperatuur van meer dan 100 graden. Doordat er geen chemicaliën gebruikt worden kunt u heerlijk slapen. Mét de wetenschap dat uw dekbed later voor 100% biologisch afbreekbaar is.

Vulling 65% Eendendons
Model Cassette gestikt
Tijk 100% katoen NM 70
Vulgewicht 180 + 125 m2
Warmteklasse WK 3 + 4
Gewichtsklasse Superlicht
Wasvoorschrift 60 graden wasbaar. Het mag in droger. Chemisch reinigen aanbevolen.
Gebruiksvoorschift Regelmatig luchten en opschudden
Garantie 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.
Vulkracht in CUIN
Vulkracht in mm/30gr