Beds & Bedding Amstelveen

Welkom bij Beds & Bedding Amstelveen. Waar we u graag helpen om beter te slapen. Ons ervaren team helpt u om in onze grote collectie precies te vinden wat bij u past. Omdat ieder mens uniek is hebben wij diverse merken en slaap systemen in de winkel staan. Zo kunt u zelf testen en ervaren wat de verschillen zijn.

Onze collectie

Bij Beds & Bedding Amstelveen hebben we een groot aantal boxsprings, bedden en matrassen. Maar natuurlijk verkopen we ook luxe bedtextiel en fantastische hoofdkussens. Behaaglijke dekbedden en hoeslakens met stretch.

Boxsprings, bedden en matrassen

Onze boxsprings komen van over de hele wereld! Zo hebben we als vanouds de echte Hollandse kwaliteits bedden merken Auping, Eastborn en Pullman in de showroom van Beds & Bedding Amstelveen staan.

Maar wij verkopen ook het exclusieve Franse merk Treca Interiors Paris. Op dit moment wordt er zelfs een flagship store aangelegd waarmee we de grootste collectie van Europa krijgen!

Uit de Verenigde Staten heeft Serta een plek bij ons in de winkel verworven. Lekker dikke Amerikaanse matrassen die een zeer goed comfort bieden! Echt een aanrader om eens uit te proberen.

Scherp geprijsde boxsprings hebben we van Caresse. Zo heeft u al een complete set in 140cm x 200cm vanaf slechts € 1.095,-

Bedtextiel

Beddengoed hebben we van Beddinghouse, Damai en Arli. Maar ook de ultieme luxe van Christian Fischbacher en La Perla. Deze bijzondere merken maken gebruik van de hoogste kwaliteit Egyptische katoen.

Onze dekbedden worden met de hand gemaakt in Volendam. Echt Nederlandse kwaliteit dus. Van Beds & Bedding Amstelveen verwacht u immers het beste.

Van 180 naar 1800 m2

Wij zijn in 1995 met een klein winkeltje op de Rembrandtweg. Al snel werd deze ruimte te klein voor onze steeds groeiende collectie. Daarom zijn we verhuisd naar Industrieterrein Bovenkerk. Waar we nu een winkel van maar liefst 1800 m2 hebben! Beds & Bedding heeft dus altijd het juiste bed voor u.

Informatie

Reguliere openingstijden

Maandag 10.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Zondag Op afspraak

 

Maak een afspraak

Best verkochte producten van deze vestiging

Comfort Topper - Met Wasbare Tijk
Deze versie van Auping topper comfort heeft een afritsbare en zelf te wassen tijk. Zo houdt u uw topper altijd lekker fris en schoon!
vanaf390,00
Aanbieding
Beds & Bedding Princess Ganzendons Zomerdekbed
Princess Ganzendons Zomerdekbed
90% Ganzendons | 100% katoenen tijk | 1000 gram
209,00 vanaf188,10