Beddenwinkel

Beddenwinkel

Maandag 6 Juni, 2e Pinksterdag, zijn wij geopend van 11.00 tot 17.00!

Beds & Bedding is dé beddenwinkel van groot Amsterdam. Bij ons vindt u een grote selectie aan boxsprings, bedden, matrassen en beddengoed. Onze deskundige adviseurs helpen u om beter te slapen en uitgeruster wakker te worden. Een goede nachtrust is een eerste levensbehoefte. Een goede beddenwinkel begrijpt dat en zal er alles aan doen om u beter te laten slapen. Zo is niet alleen het matras belangrijk. Maar gaat het om de totale combinatie van bodem, matras, eventuele topper, kussen en beddengoed. Als deze elementen optimaal op elkaar zijn afgestemd haalt u het hoogste rendement uit uw slaapsysteem. Kopen bij een beddenwinkel van Beds & Bedding heeft een paar grote voordelen:

 • Grote collectie van kwaliteitsproducten
 • Onafhankelijk familiebedrijf, dus een persoonlijk advies
 • Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren, proefliggen zonder tijdsdruk!
 • Uitstekende service dankzij eigen technische dienst
 • Specialist in natuurlijk slapen

De collectie van onze beddenwinkel

Uiteraard verkopen wij bedden! Maar wist u dat ook voor luxueus beddengoed bij ons terecht kunt? Zoals de allerbeste kwaliteit donzen dekbedden, fijne Bella Donna hoeslakens en een mooie collectie aan dekbedovertrekken? Voor uw gemak hebben wij hier de collectie van onze beddenwinkel uiteengezet:

 • Boxsprings - Vlak of elektrisch verstelbaar. Complete boxsprings met hoofdbord en matras of alleen als losse bedbodem. Bij ons is alles mogelijk.
 • Bedden - Houten en aluminium bedden kunt u bij ons kopen van Auping en Hasena. Deze merken behoren tot de allerbeste op de markt!
 • Bedbodems - adviseren wij altijd bij een bepaald type matras. Spiraalbodems en boxsprings zijn bij uitstek geschikt voor pocketveer matrassen. Terwijl latten- en schotelbodems beter geschikt zijn voor foam of latex matrassen.
 • Matrassen, bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan goede matrassen. Maar het is zelfs mogelijk om uw matras ergonomisch volledig op maat te laten maken dankzij Equilli.
 • Toppers  kunnen de finishing touch van uw slaapsyteem. U voegt als het ware een extra comfortlaag toe aan uw bed.
 • Dekbedden zijn zeer belangrijk voor het juiste slaapklimaat. Luxe donzen dekbedden, fijne 4 seizoenen dekbedden en alle warmteklassen hebben wij in huis!
 • Hoeslakenswaaronder de bekende Bella Donna hoeslakens en mooie percal katoen hoeslakens voor toppers, matrassen, split toppers en extra dikke matrassen.
 • Dekbedovertrekken van 100% katoen, in percal en satijn kwaliteiten in een grote diversiteit aan dessins en kleuren.
 • Hoofdkussens zorgen voor een goede ondersteuning van de nek en schouders.

In al deze productgroepen werken we alleen maar samen met de allerbeste fabrikanten. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en service en deze eisen wij dan keihard van onze partners. Daarom vindt u in onze beddenwinkel onder andere de volgende merken; Auping, Beka, Mirabel Slabbinck, Caresse, Formesse, Kayori, Pullman, Serta, Treca Paris, SleepEezee en Vispring.

Onafhankelijke beddenwinkel

De status van zelfstandig familiebedrijf is ons veel waard. Wij zijn namelijk niet afhankelijk van derde partijen of onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij u helpen op een manier die voor ú het beste is. Niet omdat we maar één merk kunnen verkopen. Maar omdat onze beddenwinkel het gehele scala aan kwaliteitsproducten verkoopt dat in Nederland leverbaar is kunnen wij een echt onafhankelijk en goed advies geven. Hier hoort ook de mogelijkheid bij om door middel van een lichaamsscan een matras op maat te laten maken! Deze kunnen we dan nog zelfs een vol jaar lang volledig fine-tunen om het optimale resultaat te verkrijgen!

Gemakkelijk te bereiken

Zoekt u de beste beddenwinkel in de buurt van Amsterdam? Kom dan naar een van onze vestigingen in Amstelveen of Zaandam. Op slechts vijf minuten van Amsterdam zijn onze filialen in Amstelveen en Zaandam eenvoudig bereikbaar. U kunt gewoon gratis parkeren voor de deur! Dat vinden wij belangrijk, want dan kunt u op uw gemak en zonder tijdsdruk het beste bed uitzoeken. Onze slaapadviseurs zijn uitstekend getraind. Zowel in algemene kennis over slapen en nachtrust. Maar ook door onze leveranciers op productkennis. Hierdoor kunnen wij u als geen ander helpen met een goed persoonlijk advies. Immers, het belangrijkste is dat u goed slaapt.

Hoog service niveau

Wij zijn er trots op om prachtige reviews van onze klanten te mogen ontvangen. Hier werken wij met een toegewijd team van slaapadviseurs, chauffeurs en monteurs dan ook hard aan. Alles om de klant gelukkig te maken. Want wij geloven dat een goede beddenwinkel écht bij kan dragen aan een beter leven. Want als u elke dag weer uitgerust opstaat is het leven zo veel prettiger. Daarom besteden wij de bezorging en montage van onze luxe bedden en boxsprings niet uit. Wij vinden het belangrijk dat deze geplaatst worden door echte vakmensen. Die met respect voor u en uw huis uw nieuwe bed thuis plaatst. Uiteraard kunnen wij uw oude matras voor u laten recyclen. Allemaal volgen wij regelmatig cursussen en opleidingen om bij te blijven op ons vakgebied.

Natuurlijk hanteren wij standaard al zeer ruime openingstijden. Onze winkel in Zaandam is zelfs 7 dagen per week open! Maar mocht dit toch niet uitkomen, of u winkelt u liever in alle privacy, dan kunt u gebruik maken van onze Private Shopping mogelijkheid.

Beddenwinkel gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Bedden en matrassen gevuld met natuurlijke materialen zorgen ervoor dat u beter slaapt. Dit komt doordat deze vulmaterialen erg goed zijn in het reguleren van warmte, vocht en ventilatie. Daarom vindt u in onze beddenwinkel niet één maar drie leveranciers die bedden maken van 100% natuurlijke materialen. Vispring staat in Nederland al jarenlang bekend om de luxueuze boxsprings en matrassen. In Engeland echter is SleepEezee minstens zo bekend. Zij houden zelfs een Royal Warrant van The Prince of Wales en zijn aangesloten bij QEST. Het Nederlandse alternatief voor deze merken is Mérens. Gemaakt in Zwolle door echte ambachtslui.

Kom dus snel langs!

Als u heerlijk wil slapen is er dus geen enkele reden om niet bij onze beddenwinkel binnen te stappen. Wij beloven u dat we ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen. En dat houdt niet op bij een verkoop. Juist onze nazorg en service is uitstekend. De beste manier om dat te ontdekken is om gewoon eens langs te komen om te proefliggen. U zult het verschil snel ontdekken! Wij zien u dus snel, de koffie staat al klaar!