Beddenwinkel

Beds & Bedding is een echte beddenwinkel zoals het hoort. Een beddenspeciaalzaak met passie voor slapen en een obsessie voor kwaliteit. In onze twee vestigingen vindt u de beste merken op slaapgebied met goed opgeleide en gemotiveerde adviseurs.

Beddenwinkel

Een goede beddenwinkel is lastig te vinden. Er zijn veel kleine winkels die niet een complete collectie kunnen tonen, of grote ketens met verkopers die alleen maar aan provisie denken. Kom daarom naar een van de twee filialen van Beds & Bedding! Een ouderwets familiebedrijf waar kwaliteit en service nog hoog in het vaandel staan.

Wij zijn gevestigd in Amstelveen en Zaandam. De beste beddenmerken kunt u bij ons vinden gekoppeld aan goed advies. Onze slogan is niet voor niets al jarenlang: 

voor ultiem slaapcomfort en exclusief bedlinnen.

In deze twee grote winkels vindt u complete collecties van alle bekende beddenmerken. Maar het belangrijkste is dat u deskundig en vriendelijk wordt geholpen. Immers, u wil gewoon lekker slapen en uitgerust weer opstaan. Daarom zijn wij trots op het advies dat wij geven. Als beddenspeciaalzaak zijn wij dat aan onze stand verplicht.

Ouderwets goed advies in onze beddenwinkel

Wij zorgen ervoor dat al onze medewerkers regelmatig trainingen en bijscholing krijgen. Zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van slapen. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van innovatieve technologie om ons nog beter uit te laten rusten. Een goede beddenwinkel zorgt ervoor dat die kennis vertaald wordt naar een concrete oplossing voor een specifiek persoon.

Want iedereen is uniek. Daarom werken wij niet met one size fits all producten. Want wat voor een ander geschikt is, hoeft dat niet voor u te zijn. Als het nodig is maken wij zelfs een bed of matras voor u op maat.

Service zoals het hoort

Wij gaan net een stapje verder dan een andere beddenwinkel. Natuurlijk wordt uw nieuwe bed gratis thuisbezorgd en gemonteerd. Overal in Nederland. Onze winkel in Zaandam is zelfs zeven dagen per week geopend. Maar wist u dat ook mogelijk is om bij ons op afspraak in de winkel op bezoek te komen? Zelfs buiten de openingstijden. Dit noemen wij Private Shopping.

Onze monteurs zijn ook echt bij ons in dienst. Ook zij volgen regelmatig trainingen om bij te blijven. Want als er, ondanks onze kwaliteitsmerken, toch een keer een probleempje optreed moeten zij dit snel en vakkundig verhelpen. Voor echte service gaat u dus naar de beste beddenspeciaalzaak.

Het assortiment van een echte beddenspeciaalzaak

Omdat wij voor iedereen een persoonlijk advies op maat geven, hebben we een groot aanbod van producten nodig. Deze gaan door een strenge keuring. Want wij zijn geobsedeerd door kwaliteit. Om bij onze beddenwinkel binnen te komen moet een product voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Maar dat is nog niet genoeg, omdat wij vinden dat iedereen goed moet slapen hebben wij bijvoorbeeld vriendelijk geprijsde boxsprings van Caresse in de winkel staan. Maar ook de ultra exclusieve creaties van Treca Paris en Vispring. Uiteraard mogen ook de bekende merken zoals Auping, Pullman en Tempur niet ontbreken.

Als u op zoek bent naar echte Amerikaanse hotel bedden hebben wij het merk Serta in huis. Deze luxueuze boxsprings staan in meer dan 4.000 hotels wereldwijd en bieden een geweldig slaapcomfort.

Maar als beddenspeciaalzaak verkopen wij ook alle bijbehorende artikelen. Zoals dekbedden, kussens, hoeslakens en dekbedovertrekken.

Makkelijk bereikbaar

Of u nu naar onze beddenwinkel in Zaandam gaat, of de beddenspeciaalzaak in Amstelveen. Onze twee winkels zijn makkelijk te bereiken én u kunt altijd gratis parkeren voor de deur. U kunt dus met een gerust hart ruim de tijd nemen om het bed van uw dromen uit te zoeken. Wacht daarom niet langer en ontdek wat een echte beddenwinkel kan betekenen voor uw nachtrust.