Beddenwinkel Amsterdam

Beds & Bedding is de grootste beddenwinkel in de regio Amsterdam. Onze winkels zijn gevestigd in Amstelveen en Zaandam. Bij beide filialen kunt u gratis voor de deur parkeren! Dit is bij geen enkele andere beddenwinkel in Amsterdam mogelijk! U vindt bij ons een ruim aanbod aan boxsprings, bedden en matrassen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om simpelweg een hoeslaken te komen kopen.

Groot assortiment beddenwinkel dichtbij Amsterdam

Slapen is belangrijk. Tijdens de nacht laden we onszelf op voor de komende dag. Wanneer u uitgerust wakker wordt gaat u fitter en actiever door het leven. Daarom is het belangrijk dat u een goed advies krijgt. Bij Beds & Bedding krijgt u een onafhankelijk en persoonlijk advies. Wij zijn de grootste onafhankelijke beddenwinkel in Amsterdam. U kunt bij ons alleen maar de beste bedden merken vinden. Zoals Auping, Beka, Caresse, Pullman, Serta, Treca Paris en Vispring. Van deze merken verkopen wij het gehele productgamma. Zoals luxe boxsprings, design bedden en comfortabele matrassen.

Gratis parkeren

Waar kunt u nog gratis parkeren? En dan nog eens direct voor de deur van een beddenwinkel ? Dat kan niet in Amsterdam Oost! Maar wél bij beide winkels van Beds & Bedding. Onze vestiging in Zaandam is zelfs zeven dagen per week geopend. Terwijl Amstelveen 6 dagen per week open is. Wij hanteren zeer ruime openingstijden. U kunt dus ruim de tijd nemen om uw droombed uit te zoeken. Desnoods kan dat ook buiten de standaard openingstijden dankzij onze Private Shopping mogelijkheid.

Uitstekende service

Onze beddenwinkel naast Amsterdam staat bekend om de uitstekende service. Gemiddeld scoren wij een ruime 9! Dat komt omdat wij voor iedere klant altijd onze uiterste best doen. Wij zijn pas tevreden als u lekker slaapt. Omdat we ook de (gratis) bezorging en montage van onze luxe bedden in eigen hand houden zijn wij er altijd zeker van dat deze goed geplaatst worden. Bovendien kunnen we snel en adequaat reageren op service verzoeken.

Kom langs bij de beste beddenwinkel in groot Amsterdam

Als u ook heerlijk wil slapen. Wacht dan niet langer en kom langs bij een van de winkels van Beds & Bedding. Hier staat een zeer gemotiveerd en goed opgeleid team voor u klaar. Wij vinden het contact met onze klanten het leukste wat er is. Het geeft veel voldoening als wij u beter kunnen laten slapen. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een goede nachtrust is. En daarvoor hoeft u het centrum van Amsterdam niet meer in! Want de beste beddenwinkel van de regio vindt u hier!