Auping Spiraalbodem

De Auping spiraalbodem is de best ventilerende bedbodem op de markt. Dankzij de uitstekende ondersteuning en een zeer lange levensduur kunt u jarenlang heerlijk slapen op uw eigen Auping spiraalbodem. Lees meer

Auping Spiraalbodem handverstelbaar
INF% korting
Auping
Spiraalbodem handverstelbaar
✓ Verstelbaar: rug + voeten
✓ Uitstekende ventilatie
✓ Levenslange productgarantie
vanaf525,-
Auping Spiraalbodem - Vlak
INF% korting
Auping
Spiraalbodem - Vlak
✓ Vlakke uitvoering
✓ Uitstekende ventilatie
✓ Levenslange productgarantie
vanaf295,-
Auping Smart Base 2M
INF% korting
Auping
Smart Base 2M
✓ Elektrisch verstelbaar: rug + voeten
✓ Uitstekende ventilatie
✓ Levenslange productgarantie
vanaf1.175,-
Auping Smart Base 1M
INF% korting
Auping
Smart Base 1M
✓ Verstelbaar: rug + voeten
✓ Uitstekende ventilatie
✓ Levenslange productgarantie
vanaf735,-
Auping Smart Base 3M
INF% korting
Auping
Smart Base 3M
✓ Elektrisch verstelbaar: hoofd, rug + voeten
✓ Uitstekende ventilatie
✓ Levenslange productgarantie
vanaf1.615,-

Auping Spiraalbodem

Meer dan 125 jaar geleden werd in Deventer de eerste Auping spiraalbodem gemaakt. Op verzoek van Dr. Berns. Hij was de geneesheer directeur van het Burgergasthuis in Amsterdam en hij wilde erg graag een comfortabele en schone bedbodem voor in zijn ziekenhuis.

De komst van de Auping spiraalbodem was een revolutie en sinds die tijd is het ontwerp steeds verder verfijnd. Elk detail draagt bij aan een beter comfort. De spiraal is met zijn open structuur een frisse en goed ventilerende bodem. Hij blijft uw lichaam altijd veerkrachtig ondersteunen met een lange levensduur.

Auping spiraalbodem - De basis van een goed bed

Een goed bed begint bij de basis, in het geval van deze bedden is dat altijd de originele Auping Spiraalbodem. De bed modellen Auronde, Essential, Match en Original zijn hier allen van voorzien . Maar ook de boxsprings en de Criade serie zijn gebaseerd op de open structuur van dit spiraalbodem.

Uitstekende ventilatie

Een Auping Spiraalbodem heeft een voor 80% open structuur. Dit houdt in dat lucht vrij uit door de bodem kan passeren zonder hinder. De hele opzet van de spiraal is gericht op de beste ventilatie. Dit grijpt terug op het concept dat al in 1888 bedacht is door Johannes.

Ondersteuning en drukverdeling

Uw matras krijgt hulp om u beter te ondersteunen van de meer dan 10.000 verschillende druk punten. Door al deze druk punten kan uw matras uw gewicht verdelen over de gehele bodem. Het resultaat is dat u beter ligt en lekkerder slaapt.

De verstelbare Auping spiraalbodem

De Auping spiraalbodem is naar wens te leveren. Zo kunt u kiezen tussen een spiraalbodem voor een vlak bed, maar ook verstelbaar. Zo is er een met de hand te verstellen variant en zijn er ook meerdere typen elektrisch te verstellen. Natuurlijk slaapt u op elke Auping spiraalbodem even lekker.

Met de hand te verstellen

De handverstelbare variant heeft een rug- en voetendeel dat met de hand is te verstellen. Dan kunt u door middel van twee treklussen het hoofd- en voeteinde met de hand omhoog bewegen. Het rugdeel kan in dertien posities gezet worden en het voeteneind in zes verschillende standen.

Met een motortje verstellen

De elektrisch verstelbare modellen zijn te leveren als variant met een, twee of drie motoren.

  • 1-motorig: Elektrisch verstelbaar rugdeel - handmatig voetendeel
  • 2-motorig: Elektrisch verstelbaar rugdeel en knieknik.
  • 3-motorig: Elektrisch verstelbaar rugdeel, knieknik en neksteun.

Kies een voor een passende matras

Een goed slaapsysteem wordt op elkaar afgestemd. Zo worden de matrassen en de bodems ook op elkaar afgestemd. De matrassen zijn voorzien van een goed ademende onderlaag. Zo blijven de voordelen van deze bedbodem behouden.

Deze laag is ook zo gemaakt dat deze zich vastgrijpt in het klittenband systeem dat in het net vast zit. Dat voorkomt dat het matras gaat schuiven.

Nederlandse kwaliteit

In een hyper moderne fabriek wordt de Auping spiraalbodem in elkaar gezet. Volledig Cradle 2 Cradle-gecertificeerd zodat het product niet alleen lang mee gaat, maar ook goed herbruikbaar is. Net als in 1888 gebeurt dat nog steeds in Deventer. Het is dus een Oer Nederlands product. Daar houden we van! Koop daarom uw Auping spiraalbodem online, of in de winkel, bij Beds & Bedding.