Tempur bedden

Tempur bedden komen in alle soorten en maten! Van een boxspring look tot een echt ledikant. Maar u kunt de bedbodems en matrassen ook combineren met een houten omranding naar keuze. Bij ons vindt u alle Tempur bedden!  Lees meer

Outlet
Tempur Relax Bed - Check (180x210)
-50% korting
Tempur
Relax Bed - Check (180x210)
✓ Compleet bed
✓ Traagschuimmatrassen
✓ Snel leverbaar
6.289,- 3.144,-
Outlet
Tempur Premium Flex 500 (90x210)
-50% korting
Tempur
Premium Flex 500 (90x210)
✓ Vlakke uitvoering
✓ 4 zones
✓ Incl. Tempur matras
2.256,- vanaf1.128,-

Tempur bedden

Als u al eens op een van de fijne Tempur bedden geslapen heeft weet u dat het een speciale ervaring is. De manier waarop het schuim zich naar het lichaam vormt is uniek. De speciale traagschuim matrassen laten zich zeer goed combineren met de Tempur bedden.

U ontspant beter op Tempur bedden. Het schuim is erg gevoelig voor warmte. Als het warm wordt vormt het zich naar uw lichaam. Hierdoor wordt de druk weg genomen. U kunt dus beter ontspannen in uw favoriete slaaphouding.

Ervaringen met Tempur bedden

Tempur is de leider als het gaat om klant tevredenheid. Dankzij uitstekend comfort en een perfecte drukverdeling. In maar liefst 12 landen hebben meer dan 5000 klanten meegedaan aan dit onderzoek. Over het algemeen zijn de ervaringen zeer positief.

Het speciale traagschuim wordt in Denemarken gemaakt in een eigen fabriek. De producten worden ontwikkeld en getest volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Een uitgebreide garantie van maar liefst 15 jaar op de matras geeft ons vertrouwen weer!

Aanbevolen door specialisten

Tempur bedden worden overal in de wereld aanbevolen door medische specialisten. Ook worden ze veelvuldig gekocht door ziekenhuizen. Vanwege het comfort en de geweldige drukverlaging die zij bieden. Dat betekent dus geen pijnlijke drukpunten. Ideaal bij rugpijn of gewrichtsklachten.

Bedden Collectie

De Tempur Bedden collectie bestaat uit een aantal modellen ledikanten en boxspring look bedombouwen. Maar ook uit diverse bedbodems en matrassen.

Zero G

De alles-in-één bedbodem. Maar dan met een leuke verrassing! Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Ontdek de TEMPUR® Zero G 400 en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten. De Zero G heeft een slim mechaniek waardoor het verstellen van het bed simpel is. En u altijd een comfortabele zit- of slaaphouding vindt in bed.

North

De uitstraling van het North slaapsysteem heeft de uitstraling van een luxe boxspring. Het North bed is verkrijgbaar in een vlakke en een verstelbare variant. Ook de North kunt u krijgen in een Original, Sensation of Cloud gevoel. In drie kleuren die goed samen gaan met ieder interieur krijgt u altijd een stijlvol meubel in huis! De ronde vormen en de naar binnen geplaatste pootjes geven een zwevende indruk. Kom snel eens langs en laat u verrassen door North!

Relax

Ontdek de nieuwe bedkaders. Stel uw eigen bed samen. Deze Tempur beddens en hoofdborden zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Combineer het bedkader met één van de stijlvolle potensets. Ontdek de mogelijkheden in een van onze vestigingen!

Goed advies over Tempur bedden

Bij Beds & Bedding krijgt u een goed advies over de Tempur bedden en bedbodems. Zo kunt u er zeker van zijn dat we altijd de juiste combinatie voor u weten te vinden. Al onze verkopers volgen regelmatig trainingen om up-to-date te blijven. Op die manier kunnen wij u beter helpen. Dus kom eens langs en probeer een van onze Tempur bedden nu zelf!