Auping bedden

Auping bedden en boxsprings komen in alle vormen en maten. Zo kunnen we Auping bedden perfect afstemmen op iedere unieke klant. Qua slaapcomfort, uiterlijk en verstelbare opties. Ontdek de Auping bedden nu bij Beds & Bedding. Lees meer

Auping
Auronde 3000 Seniorenbed
✓ Beukenhouten ledikant
✓ 48-62 cm hoog
✓ 16 verschillende kleuren
vanaf1.045,-
Auping
Auronde 2000
✓ Beukenhouten ledikant
✓ 48 cm hoog
✓ 16 verschillende kleuren
vanaf915,-
Auping
Auronde deelbaar
✓ Beukenhouten ledikant
✓ 41,5 cm / 48 cm hoog
✓ Deelbaar
vanaf1.590,-
Auping
Essential Bed - Met Hoofdbord
vanaf1.360,-
Auping
Original Bed - Met Hoofdbord
vanaf1.210,-
Outlet
Auping Auronde 1500
-36% korting
Auping
Auronde 1500
✓ Ledikant 180x210cm
✓ Hoofdeinde + Achterelement
✓ Vlakke spiraalbodems
2.950,- 1.900,-
Outlet
Auping Auronde 1500
-35% korting
Auping
Auronde 1500
✓ Ledikant 180x210cm
✓ Elektrisch verstelbare bodems
✓ Achterelement met nachtkastjes
5.395,- 3.500,-
Auping
Original Bed
vanaf710,-
Auping
Auronde 1500
✓ Beukenhouten ledikant
✓ 41,5 cm hoog
✓ 16 verschillende kleuren
vanaf815,-
Auping
Auronde 1000
✓ Beukenhouten ledikant
✓ 34,5 cm hoog
✓ 16 verschillende kleuren
vanaf715,-
Auping
Match Wood Bed (incl. hoofdbord + gebogen poten)
Frame van massief beuken
vanaf1.560,-
Auping
Essential Bed
vanaf860,-
Auping
Match Aluminium Bed (basis)
Frame van aluminium panelen
vanaf865,-
Outlet
Auping Auronde 2000
-37% korting
Auping
Auronde 2000
✓ Ledikant 180x210cm
✓ Deelbaar
✓ Verrijdbare lectuurtafel
3.195,- 2.000,-
Auping
Match Aluminium Bed (incl . hoofdbord + gebogen poten)
Frame van aluminium panelen
vanaf1.410,-
Auping
Match Wood Bed (basis)
Frame van massief beuken
vanaf1.015,-
Auping
Match Aluminium Bed (incl. hoofdbord + rechte poten)
Frame van aluminium panelen
vanaf1.410,-
Auping
Match Wood Bed (incl . hoofdbord + rechte poten)
Frame van massief beuken
vanaf1.560,-

Auping bedden

Een keuze maken uit de grote collectie Auping bedden kan soms lastig zijn. In de twee grote winkels van Beds & Bedding staan alle matrassen, spiraalbodems, boxsprings en bedombouwen voor je klaar om te proberen. Samen met een van onze deskundige adviseurs helpen we u dan om de beste combinatie te maken.

Auping bedden, een Nederlands kwaliteitsproduct

 Auping bedden zijn echt ouderwets Nederlandse kwaliteit. Want de bekende Auping bedden worden al meer dan 120 jaar gewoon in Deventer gemaakt. En dat zal ook niet snel veranderen. Want slechts een paar jaar geleden werd een nieuwe hypermoderne fabriek betrokken. Hier worden de Auping bedden met veel aandacht voor detail geproduceerd. Ook het milieu krijgt daarbij veel aandacht. Want deze fabriek is Cradle 2 Cradle gecertificeerd! Ook het recyclen van oude Auping bedden wordt aangemoedigd dankzij het take-back systeem.

De modellen

In onze winkels verkopen we de originele spiraalbodems, Auronde, Match, Essential, Original, Boxsprings en Criade modellen. Al deze Auping bedden zijn natuurlijk te zien en te testen bij ons. In onze grote winkels in Amstelveen en Zaandam staan deze voor u klaar om te proberen.

Onze adviseurs zijn goed opgeleid en kunnen u als geen ander begeleiden bij de aanschaf van een slaapsysteem. Er wordt veel nadruk gelegd op het juiste slaapcomfort. Het doel van ieder bed is natuurlijk dat u iedere ochtend weer uitgerust opstaat. 

Maar het oog wil ook wat, en daarom zijn er veel verschillende modellen. Van echte design klassiekers zoals de Auronde tot basic uitvoeringen van de spiraalbodem op een potenset. Waar u ook naar op zoek bent, bij Beds & Bedding kunt u het vinden.

► Auping Auronde

De Auping Auronde is al sinds 1973 de onbetwiste bestseller van het merk. Een echte design klassieker. Dit ontwerp doorstaat moeiteloos de tand der tijd. Frans Delahaye heeft een bed ontworpen dat net zo iconisch is geworden als de Lounge Chair van Charles en Ray Eames of een Porsche 911.

► Match

De Match Aluminium en Match Wood zijn twee Auping bedden die perfect passen in iedere moderne slaapkamer. De eerste is voorzien van een aluminium omranding met een hoofdbord naar keuze. Wood heeft een houten omranding die in alle beits- en lakkleuren te verkrijgen is. De hoekelementen zijn een detail die u op verschillende manieren kunt uitvoeren. Match is eigentijds en past in ieder interieur.

► Essential

Een lekker fris en jong model. De Essential heeft een eigenzinnige uitstraling dankzij het hoofdbord met de oortjes. Optioneel zijn er zwevende nachttafeltjes te koop en een verhogingsset voor de pootjes. De omranding is van aluminium en het hoofdbord is gemaakt van hout. Een gestoffeerde variant van het hoofdeinde is ook leverbaar. Essential is een Red Dot Design winnaar.

► Spiraalbodems

De basis van alle Auping bedden zijn de bekende spiralen. Deze zijn te koop in een aantal varianten. Van een volledige vlakke bodem, tot en met een uitvoering met drie motoren. Dan kunnen het rugdeel, de knieknik en neksteun apart van elkaar versteld worden. In de showrooms staan alle spiraalbodems voor u klaar.

► Original

Original is de puurste vorm. Het is een luxe support systeem voor de spiraalbodem. Het is ook mogelijk om hier een gestoffeerd hoofdbord aan te hangen. Perfect voor wie waarde hecht aan een bed van zeer hoge kwaliteit. Maar dit graag ziet in combinatie met een minimalistisch design. Original is altijd uitgevoerd in de kleur Deep Black.

Boxsprings

Boxsprings horen ook bij Auping bedden. Er zijn zelfs twee series. De klassieke Original boxsprings en de moderne Criade Auping bedden. De boxspring collectie is zelfs zo uitgebreid dat deze Auping bedden een eigen pagina verdienen. Van echte design modellen tot strakke boxsprings. Alles is mogelijk.

Matrassen

Een goed matras hoort bij een bed van top kwaliteit. In onze winkel hebben we álle matrassen in alle stevigheden liggen. Want alleen dan kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Je koopt een nieuw bed immers voor een periode van minimaal tien jaar. Daar hoort een perfecte service bij. Ben je ondanks het advies niet helemaal blij? Dan kun je binnen 90 dagen de hardheid van het matras veranderen.

Auping bedden outlet

Een slaapsysteem van dit merk kan kostbaar zijn. Als u heerlijk wil slapen, maar ook de portemonnee in de gaten houdt kan het nuttig zijn onze outlet pagina van tijd tot tijd te bekijken.

Wij houden onze showrooms namelijk altijd up-to-date. Daarom gaan zelfs de meest luxueus uitgevoerde Auping bedden soms in de uitverkoop. Deze showroommodellen kunnen we dan met hoge korting verkopen. Zo kunt u heerlijk slapen voor een vriendelijke prijs. Maar als u iets ziet op onze uitverkoop pagina, wacht dan niet te lang! Want de Auping bedden zijn zo populair dat deze snel weg zijn.

Auping bedden kopen

Als een van de grootste dealers van Auping bedden hebben wij in onze winkels altijd een groot assortiment staan. Van de meeste modellen zijn er zelfs meerdere uitvoeringen te bekijken. Zo kunt u ze vergelijken in diverse kleuren en zelfs slaaphoogten.

Omdat de Auping bedden in Nederland gemaakt worden zijn de levertijden erg kort. Zo kunt u vaak al binnen drie weken uw nieuwe slaapsysteem thuis hebben staan. Ook zijn er regelmatig aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Dus kom snel eens langs en ontdek welke van de modellen Auping bedden het beste bij u past!