Tempur schotelbodem

De Tempur schotelbodem wordt speciaal gemaakt om traagschuim matrassen perfect te ondersteunen. De in vier comfort zones instelbare schotels zorgen er voor dat u de matrasdrager precies in kunt stellen zoals u wilt voor optimaal comfort en ondersteuning.  Lees meer

Outlet
Tempur Premium Flex 500 (90x210)
-50% korting
Tempur
Premium Flex 500 (90x210)
✓ Vlakke uitvoering
✓ 4 zones
✓ Incl. Tempur matras
2.256,- vanaf1.128,-

Tempur schotelbodem

De Tempur schotelbodem heeft een zeer groot open oppervlak. Hierdoor ventileert dit type bedbodem dus erg goed. De flexibele schotels zijn zo gemaakt dat ze met het matras en uw lichaam mee bewegen. U kunt de Tempur schotelbodem gebruiken als stand alone bed. Dat kan heel eenvoudig door te combineren met een potenset en/of andere accessoires. Maar u kunt ze ook gebruiken in een omranding zoals het Flex Design of Prestige bed. Maar ook in een van onze andere houten bedden of design bedden.

Vier zones

De Tempur schotelbodem is in vier zones verdeeld. Zo krijgt u lichaam precies de ondersteuning en zachtheid waar u het nodig heeft. Bij het hoofd zijn de schotels zo ingesteld dat ze ietsje steviger zijn en wat meer steun geven. Bij de schouders echter zijn de schotels wat zachter. Hier door zakt uw schouder net wat meer in het matras. Zo krijgt u dus een betere houding tijdens het slapen.

De rug zone heeft een indeling van gemiddelde stevigheid. Precies de steun die u nodig heeft, maar niet te hard. Bij de voeten worden vervolgens weer stevigere schotels gebruikt. Net als bij het hoofd.

Tempur schotelbodem, ook elektrisch verstelbaar te verkrijgen

De Tempur schotelbodem is te koop als een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering. De elektrisch verstelbare bedbodem is te verstellen door middel van twee, of zelfs vier elektro motoren! Zo kunt u bij de twee-motorige variant het rugdeel en de knieknik apart van elkaar bewegen. Bij het vier-motorige model komen daar zelfs nog een neksteun en voetlift bij.

Opties

Optioneel kunt u nog een RGB Led verlichting of een massage unit toevoegen. De massage unit is heerlijk om vermoeide benen even los te trillen. Hierdoor wordt de bloedsomloop weer goed op gang geholpen. Zo voelt u zich direct weer fris.

De Led verlichting wordt onder het bed geplaatst. Zo is het een perfecte in- en uitstap verlichting. Als u 's nachts even naar de WC moet of een glas water wil pakken hoeft niet meer de verlichting in de slaapkamer aan. Zo hoeft u uw partner dus niet onnodig wakker te maken.

Wacht dus niet langer en kies voor een compleet slaapsysteem, koop uw matrassen en Tempur schotelbodem bij Beds & Bedding online of in een van onze winkels.