Houten bed

Een houten bed kopen heeft veel voordelen. U kunt het samenstellen zoals u wil. Qua uiterlijk, maar ook qua slaapcomfort. U kunt zelf de matrassen en bedbodems uitzoeken op slaapcomfort. Houten bedden zijn dus niet alleen mooi, maar slapen heerlijk! Lees meer

Hasena
Fine-Line Bed
Stijlvol met ronde vormen
vanaf1.283,-
Auping
Auronde 2000
✓ Beukenhouten ledikant
✓ 48 cm hoog
✓ 16 verschillende kleuren
vanaf915,-
Auping
Auronde deelbaar
✓ Beukenhouten ledikant
✓ 41,5 cm / 48 cm hoog
✓ Deelbaar
vanaf1.590,-
Hasena
Oak-Wild Bed
Opvallend en vol van karakter
vanaf1.206,-
Outlet
Treca Paris St. Germain Brut Ledikant
-52% korting
Treca Paris
St. Germain Brut Ledikant
✓ Ledikantset 180x200cm
✓ Pocketveren-lattenbodem
✓ 2 matrassen
12.256,- 5.900,-
Hasena
Oak-Line Bed
Sterke, natuurlijke uitstraling
vanaf1.437,-
Auping
Auronde 1500
✓ Beukenhouten ledikant
✓ 41,5 cm hoog
✓ 16 verschillende kleuren
vanaf815,-
Auping
Auronde 1000
✓ Beukenhouten ledikant
✓ 34,5 cm hoog
✓ 16 verschillende kleuren
vanaf715,-
Outlet
Philipp Selva Vendomé bed
-49% korting
Philipp Selva
Vendomé bed
✓ Ledikantset 180x210cm
✓ Italiaans topdesign
✓ Incl. bijpassend meubelset
13.650,- 6.900,-

Houten bed

Op zoek naar een duurzaam houten bed van uitstekende kwaliteit? Bekijk dan de Hasena collectie. Deze beddenfabrikant uit Zwitserland specialiseert zich in houten bedden. En dat doen ze al sinds hun oprichting in 1951. “Van boom tot bed” is dan ook het motto. Hasena levert massief houten bedden van absolute topkwaliteit. Ledikanten in alle bedmaten en houtsoorten, van eiken tot beuken.

Moderne ontwerpen, innovatie, perfect vakmanschap, duurzame kwaliteit, duurzame productie en eersteklas service: dat is Hasena. En daarom treft u dit fantastische merk aan bij Beds & Bedding.

Houten Bedden voor iedere smaak

Bij Hasena treft u een oneindig hoeveelheid aan ontwerpmogelijkheden. Ze hebben een zeer ruime collectie: van jong en trendy tot rustiek en klassiek, laag of hoog bij de grond, volledig hout of gecombineerd met stof of leder. Bij Hasena treft u een indrukwekkende reeks houten bedden. Welke smaak u ook heeft, bij Hasena zult u het ontwerp van uw dromen vinden.

Creëer uw eigen ontwerp

U kunt kiezen uit standaardmodellen van Hasena. Maar u kunt ook uw geheel eigen bed ontwerpen. Dankzij een slim modulair systeem zijn er vrijwel geen grenzen aan uw creativiteit. U kiest uw favoriete bedframe en combineert dit met de poten en het hoofdeinde van uw keuze. Uiteraard staan onze deskundige slaapadviseurs u met genoegen ter zijde om u te assisteren bij iedere stap.

Bijpassende bedbodems en matrassen

Onze houten bedden zijn te combineren met een groot aantal bedbodems en matrassen. Vaak worden lattenbodems gebruikt. Maar we hebben ook zeer lage boxsprings. Deze kunt u in de bedombouw leggen alsof het een lattenbodem is. Maar dan met het comfort van een boxspring!

Een andere optie is een goede spiraalbodem van Auping i.c.m. een van de comfortabele Auping matrassen. Deze hoeft u niet meer te draaien en te keren dus dat is lekker makkelijk.

Ook een complete Tempur set kunt u kwijt in een dergelijke bedombouw. Een schotelbodem compleet met matras past met gemak in de omranding.

De mogelijkheden voor houten bedden van Hasena zijn vrijwel eindeloos. Ontdek het zelf. Kom langs in onze van onze vestigingen. Daar kunt u zelf ontdekken welk van de houten bedden het beste bij u past!