Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Vivo Personal Support Partnermatras

Vivo Personal Support Partnermatras

3.340,-
✓ 5-Zone pocketveer
✓ Talalay latex laag
✓ Partnermatras
ca. 2 à 3 weken
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

De Auping Vivo matras is de best ventilerende matras die er te koop is. Gelukkig ligt het ook nog eens erg lekker! Samen met de spiraalbodem vormt de Auping Vivo een ongekend goed slaap systeem. De vijf comfort zones, de latex Pura en de speciale tijk zorgen er voor dat u beter slaapt. Precies wat een goed matras moet doen.

Ergonomie

U wilt elke dag weer fris en uitgerust wakker worden. Een goede ergonomie is dus erg belangrijk. Daarom zijn er in de Auping Vivo een aantal slimme innovaties verwerkt die er voor zorgen dat u beter uitrust!

Dubbele schouder zone

Ter hoogte van de schouder maakt de Auping Vivo gebruik van een kortere veer met daar boven op een laagje traagschuim. Hierdoor kan uw schouder met minder tegendruk dus wat dieper in het matras weg zakken. Om de overgang minder abrupt te maken is de laag 3D breisel ook speciaal gevormd bij de schouder.

Heup zone

Net als bij de schouder is de laag 3D breisel speciaal gevormd om de heupen iets dieper in het matras weg te laten zakken. Zo ligt u dus altijd recht op dit matras.

Temperatuur regulerend

De Auping Vivo matras reguleert de temperatuur van uw lichaam actief. Dankzij de PCM in de tijk blijft uw lichaam op een prettige temperatuur terwijl u slaapt. Niet te warm. Maar ook niet te koud. Dat is dus precies goed!

4 stevigheden

De Auping Vivo matras is te krijgen in 4 stevigheden. Van Soft tot Extra-Firm. Dat geeft aan welke ondersteuning de veer aan uw lichaam geeft. Het werkt zo dat als u een tenger postuur heeft u kiest voor de Soft variant. Als u een gemiddeld postuur heeft kiest u voor de Medium. Zo zal een Extra Firm voor iemand met veel overgewicht net zo voelen als de Soft versie voor een tenger persoon.

Zijstroken

Om het comfort te verhogen heeft de Auping Vivo twee typen zij stroken. Bij de soft en medium matras is deze zacht. En bij de firm en extra firm versies is de zijkant ook steviger. Zo heeft u een meer uniform lig comfort.

Gebruiksgemak van de Auping Vivo

Een matras moet niet alleen lekker liggen. Maar ook makkelijk in het gebruik zijn. Draaien en keren hoeft niet meer! Dankzij de hoge kwaliteit Latex Pura afdeklaag is dat niet meer nodig. Daarom hebben we dus een echte boven- en onderkant.

Vilt beschermlaag

Het begint al met de speciale vilt beschermlaag aan de onderkant. Deze is in een chique antraciet kleur gemaakt. Het staat niet alleen mooier. Maar door voor deze kleur te kiezen is er ook minder afval tijdens de productie. Deze laag beschermt tegen het rullen van de hoes. En zorgt voor een goede lucht stroom binnen het matras.

Afritsbare hoes

De bovenkant van de matras is makkelijk af te ritsen. De ritssluiting zit nu namelijk net onder onder de bies aan de bovenkant. Nu is de hoes dus makkelijker te hanteren en te wassen. Want door de rits te verplaatsen verkleinen we het volume met maar liefst 30%. Zo past de tijk ook makkelijker in de wasmachine. Dat is nog eens slim!

Comfort garantie

Wij zijn er zo zeker van dat ons advies goed is. Dat wij u een comfort garantie van 90 dagen geven op de Auping Vivo matras. Binnen 90 dagen kunt u gratis ruilen van stevigheid. Wacht daarom niet langer en koop uw Auping Vivo nu bij Beds & Bedding.

Aanwezig in Amstelveen & Zaandam
Hoogte Ca. 24cm
Type matras Pocketveer matras
Comfortzones 5 Comfortzones
Matraskern DPPS pocketveer kern (14cm hoog) + Visco-schuim schouderzone
Afdeklaag zomerkant 2cm 3D-breisel met flexibele schouder- en heupzone, Latex Pura
Afdeklaag winterkant N.vt. (1-zijdig te beslapen)
Matrastijk (hoes) 40% Tencel®, 60% polyester met PCM-Finish, 3D-breisel 6,5mm, 1cm polyether, Climawatt 200 g/m2
Wasbare tijk Ja
Draaien en keren Nee
Anti-allergisch Ja
Comfortgarantie 90 dagen, eenmalig ruilen van stevigheid
Productgarantie 5 jaar volledige garantie op materiaal en productiefouten