Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Spiraalbodem 3-Motorig

Spiraalbodem 3-Motorig

1.525,-
✓ Elektrisch verstelbaar: hoofd, rug + voeten
✓ Uitstekende ventilatie
✓ Levenslange productgarantie
ca. 3 à 4 weken
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Auping spiraalbodem

Ruim 125 jaar geleden bedacht Auping als eerste een spiraalbodem. Waarom? Omdat we het rusten en slapen comfortabeler én hygiënischer wilden maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien is het ontwerp steeds verder verfijnd. Elk detail draagt bij aan comfort. De spiraalbodem van Auping is met zijn open structuur een frisse en goed ventilerende bedbodem. Hij blijft uw lichaam gegarandeerd altijd veerkrachtig ondersteunen met een degelijke levensduur.

Toepassing: zelfstandig of in bedomranding

Auping spiraalbodems kunnen zelfstandig op poten staan of in een bedomranding gelegd worden. Maximale belasting bij normaal gebruik (vlakke toestand, slapen, zitten, liggen) tot maximaal 140 kg gegarandeerd.

Elektrisch verstelbaar: hoofd, rug en voeten

Deze 3-motorige spiraalbodem biedt u de mogelijkheid om zowel uw hoofd-, rug- en voetendeel elektronisch te verstellen met behulp van een een draadloze handset. 

Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat het matras zich goed kan vormen in verstelling en u comfortabel zit. 

Uitstekende ventilatie

Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras.

Unieke ondersteuning

De spiraalbodem biedt als enige bodem op elke centimeter ondersteuning, vanwege de meer dan 10.000 drukpunten, en veert altijd terug in de originele positie.

Meebuigend matras

De Auping spiraalbodem is een ideale verstelbare bedbodem. Het meest profijt haalt u uit de spiraalbodem in combinatie met een Auping matras. Auping matrassen worden aan de spiraalbodem gehecht met speciale matrasklikkers waardoor deze nauw aaneengesloten meebuigt. De matras kan daardoor niet verschuiven.

Levenslange garantie

Omdat Auping gelooft in de kwaliteit van de spiraalbodem biedt Auping u een unieke garantie. Op alle spiraalbodems biedt Auping standaard 5 jaar garantie op draad- en framebreuk. Maar als u na aankoop uw spiraalbodem registreert wordt deze garantie omgezet naar een levenslange garantie.