Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Maestro Matras

Maestro Matras

1.395,-
✓ 5-Zone pocketveer
✓ Extra schoudersupport
✓ Talalay latex comfortlaag
ca. 2 à 3 weken
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,4
  Onafhankelijk gemonitord door Kiyoh.nl
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Auping Maestro matras

✓ 5-Zone matras met extra schouderondersteuning

✓ Zeer goede drukverdeling 

✓ Vita Talalay Latex comfortlaag

✓ Keuze uit koele óf warme tijk

► 5-Zone matras met extra schouderondersteuning

De Maestro matras bevat 5 zones. Iedere zone heeft een hardheid die aangepast is om de meest optimale ondersteuning te bieden voor specifieke lichaamsdelen: 1) hoofd, 2) schouders, 3) onderrug, 4) heupen en 5) benen. 

Naast de 5 zones heeft de Maestro een extra zachte pocketveer met daarboven een zachte Visco traagschuimlaag. Hierdoor vormt de matras zich goed naar uw lichaam. Ter hoogte van de schouder bevat de Maestro matras bovendien een aantal inkepingen, waardoor uw schouder nog net iets verder weg zakt dan de rest van uw lichaam en daarmee optimale schouderondersteuning biedt.

► Zeer goede drukverdeling

De extra hoge DPPS® pocketveren in het hart van de matras zorgen ervoor dat de juiste ondersteuning heeft in elke slaappositie: zij, rug of buik. De veren zorgen er tevens voor dat u makkelijker en ongestoord draait tijdens uw slaap. 

► Vita Talalay Origins comfortlaag

De Talalay Latex comfortlaag, gemaakt van het sap uit de Braziliaanse rubberboom, is ongeëvenaard als het gaat om duurzaamheid, veerkracht en ventilatie. De Vita Talalay Origins is de enige latex ter wereld met een Cradle to Cradle Gold-certificaat. Dat betekent dat het zeer duurzaam is. 

Typisch Auping

De bovenstaande voordelen zijn specifiek voor de Maestro Matras. U profiteert ook van de standaardeigenschappen van Auping Matrassen. 

✓ Nooit meer draaien & keren

✓ Anti-schuur beschermlaag

✓ Makkelijk afritsbare tijk

✓ Keuze uit 4 stevigheden

✓ 90 dagen proefslapen

► Nooit meer draaien en keren

Vindt u het vervelend om elke 6 tot 12 weken uw matras te moeten draaien en keren? Bij Auping matrassen hoeft dat niet. Deze zijn zo ontworpen dat draaien en keren simpelweg overbodig is. 

► Makkelijk afritsbare tijk

Dankzij de rits, die aan de bovenkant van de tijk is geplaatst, is de matrashoes (tijk) makkelijk af te ritsen. 

► Keuze uit koele óf warme tijk

Bij de Maestro matras kunt u kiezen uit een tijk die zorgt voor verkoeling (Breeze) of juist extra warmte (Nature). De Breeze tijk kunt u wassen in uw eigen wasmachine. De Nature tijk bevat wol en kan daardoor alleen chemisch gereinigd worden.

Als u twijfelt tussen zelf kunnen wassen versus extra warmte, dan adviseren wij te kiezen voor de extra warmte (Nature). Daar geniet u immers elke nacht van. En uw tijk wast u hooguit een paar keer per jaar. 

► Anti-schuur beschermlaag

Om het matras te beschermen tegen het schuren van de spiraalbodem is het voorzien van een stevige beschermlaag van vilt. Deze laag verbetert ook de luchtstroom in het matras en daarmee ook de ventilatie.

De viltlaag is bovendien uitgevoerd in een eigentijdse antraciet kleur. Dit staat niet alleen goed maar is ook vooral milieuvriendelijk. Dat komt omdat de antraciet kleur makkelijker te maken is en dus minder afval veroorzaakt.

► Keuze uit 4 stevigheden

U kunt kiezen uit vier stevigheden. Deze stevigheden bepalen de weerstand die de pocketveren in het matras geven. Een matras moet namelijk soepel met het lichaam mee bewegen, maar uiteraard niet doorzakken. U moet steun krijgen waar u het nodig heeft.

De keuze van stevigheid is deels een persoonlijke kwestie. De ene persoon vindt een zachter matras immers fijner dan een harder matras. Als richtlijn geldt dat hoe steviger uw postuur hoe steviger het matras, en hoe lichter uw postuur hoe zachter uw matras. 

► 90 dagen proefslapen

Een goed advies is standaard bij Beds & Bedding. Daar vertrouwen wij op. Zo sterk zelfs dat wij u 90 dagen comfortgarantie geven op de Auping Maestro. Binnen die 90 dagen kunt u gratis ruilen van stevigheid

Kom langs in een van onze winkels voor professioneel slaapadvies op maat en probeer de Maestro matras zelf uit. 

 

Tip: de juiste maat kiezen

Bij het kiezen van de juiste matrasmaat is het belangrijk dat uw handen en voeten ruimschoots binnenboord gehouden kunnen worden. De vuistregels voor het kiezen van de juiste afmeting zijn:

 • voor de ideale breedte: uw eigen schouderbreedte + 20 centimeter.
 • voor de ideale lengte: uw eigen lichaamslengte + 20 centimeter

Vindt u ligcomfort het allerbelangrijkste en heeft u voldoende ruimte in de slaapkamer? Dan geldt hoe groter, hoe beter. U slaapt namelijk het prettigst in een bed waarin u de ruimte heeft. Bij een groter matrasoppervlak wordt uw lichaamsdruk bovendien ook beter verdeeld. Kies daarom ook altijd liever iets te ruim dan te krap.

 

Aanwezig in
Hoogte Ca. 22cm
Type matras Pocketveer matras
Comfortzones 5 Comfortzones
Matraskern DPPS pocketveer kern (14cm hoog) + Visco-schuim schouderzone
Afdeklaag zomerkant 1cm 3D breisel met flexibele schouderzone
Afdeklaag winterkant N.v.t. (1-zijdig te beslapen)
Matrastijk (hoes) Breeze of Nature (met wol)
Wasbare tijk Ja
Draaien en keren Nee
Anti-allergisch Ja
Comfortgarantie 90 dagen, eenmalig ruilen van stevigheid
Productgarantie 5 jaar volledige garantie op materiaal en productiefouten