Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Maestro Breeze Matras

Maestro Breeze Matras

1.395,-
✓ 5-Zone pocketveer
✓ Talalay latex laag
✓ Schouderzone
ca. 2 à 3 weken
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

De Auping Maestro matras ventileert erg goed. Dit dankzij de laag 3D breisel van 1cm. Deze lucht doorlatende laag zorgt er voor dat warmte en transpiratie vocht snel van het lichaam wordt weggevoerd. Om een zo goed mogelijk ventilerend systeem te maken combineert u de Auping Maestro met de spiraalbodem. Door het het open oppervlak van de spiraalbodem wordt de ventilatie van het matras alleen maar versterkt. Het matras heeft maar liefst vijf comfort zones. Zo ligt u altijd lekker!

Ergonomie

De ergonomie van het matras heeft te maken met de ondersteuning die uw lichaam nodig heeft. Er zijn diverse manieren om een goede ergonomie te bereiken. Zo krijgt u tijdens het slapen dus altijd de steun die u nodig heeft. Op die manier wordt u altijd weer uitgerust wakker.

Dubbele schouder zone

Net als de Vivo maakt de Auping Maestro gebruik van een dubbele schouder zone. De laag 3D breisel heeft ter hoogte van de schouder een aantal inkepingen. Hier wordt het 3D breisel iets zachter van zodat de schouder dieper in het matras weg zakt. Deze laag krijgt hulp van de laag traagschuim direct bovenop de korte pocketveer. Zo heeft u dus een dubbele schouder zone!

4 stevigheden

U kunt kiezen uit vier stevigheden voor de Auping Maestro matras. Deze stevigheden bepalen de weerstand die de pocket veren in het matras geven. Een matras moet namelijk soepel met het lichaam mee bewegen. Maar niet door zakken. U moet steun krijgen waar u het nodig heeft. Als u een tenger postuur heeft kiest u voor de soft versie. Heeft u veel overgewicht, dan is de Extra-Firm geschikt voor u.

Zijstroken

Bij een pocketveer matras kern liggen de veertjes in een omranding van schuim. Deze zijstroken zijn ook aangepast aan de stevigheid van de matras. Bij de Soft en  Medium kernen zijn de zijstroken ook zacht. En bij de Firm en Extra Firm zijn ze stevig uitgevoerd. Dat verhoogt het comfort door een uniform ligvlak te creëren.

Gebruiksgemak van de Auping Maestro

Een goede ondersteuning en een prettig comfort is niet genoeg voor een matras. De Auping Maestro moet ook makkelijk in het gebruik zijn. Want wie wil er nu nog elke vier weken zijn matras draaien en keren. Dit is dan ook niet meer nodig. De hoge kwaliteit van de Latex Pura garandeert een lange levensduur. Ook als u het matras niet draait en keert. Het geeft ons ook de kans om een echte bovenkant en onderkant te maken voor dit matras.

Vilt beschermlaag

Om het matras te beschermen tegen het schuren van de spiraalbodem hebben we het voorzien van een stevige vilt beschermlaag. Deze laag verbetert ook de lucht stroom in het matras en daardoor dus ook de ventilatie. Deze vilt laag is uitgevoerd in een eigentijdse antraciet kleur. Dit staat niet alleen goed maar is ook milieu vriendelijk. Dat komt omdat de antraciet kleur makkelijker te maken is en dus minder afval veroorzaakt.

Afritsbare hoes

De tijk is makkelijk af te ritsen. De rits is namelijk naar de bovenkant van de hoes verplaatst. Dit is slim omdat het volume van de tijk nu met 30% afneemt. Zo past de hoes beter in de wasmachine.

Comfort garantie

Een goed advies is standaard bij Beds & Bedding. Daar vertrouwen wij op. Zo sterk zelfs dat wij u 90 dagen comfort garantie geven op de Auping Maestro. Binnen die 90 dagen kunt u gratis ruilen van stevigheid. Als u dus te zacht ligt kunnen wij dit gratis voor u steviger maken. Wacht daarom niet langer en koop uw Auping Maestro nu bij Beds & Bedding.

Aanwezig in Amstelveen & Zaandam
Hoogte Ca. 22cm
Type matras Pocketveer matras
Comfortzones 5 Comfortzones
Matraskern DPPS pocketveer kern (14cm hoog) + Visco-schuim schouderzone
Afdeklaag zomerkant 1cm 3D breisel met flexibele schouderzone, Latex Pura
Afdeklaag winterkant N.v.t. (1-zijdig te beslapen)
Matrastijk (hoes) 40% Tencel®, 60% polyester, 3D-breisel 6,5mm, 1cm polyether, Climawatt 200 g/m2
Wasbare tijk Ja
Draaien en keren Nee
Anti-allergisch Ja
Comfortgarantie 90 dagen, eenmalig ruilen van stevigheid
Productgarantie 5 jaar volledige garantie op materiaal en productiefouten