Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Essential Bed - Met Hoofdbord
ACTIEVOORDEEL

Essential Bed - Met Hoofdbord

vanaf 1.360,- in 80 x 200 cm
✓ Modern designbed
✓ Aluminium frame
✓ Cradle-to-Cradle
ca. 3 à 4 weken
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

De Auping Essential is met zijn ranke belijningen een echt bed voor de designliefhebber. Dit bedmodel is volledig te customizen naar eigen smaak. Zo kunnen we voor iedere slaapkamer een Auping Essential op maat samenstellen. Zonder hoofdbord of zoals in dit geval, met een houten hoofdbord. U kunt de omranding in 10 verschillende kleuren laten maken. Het is ook mogelijk het hoofdbord en/of de (optionele) verhogingsset in een contrastkleur te bestellen. Met deze verhogingsset wordt het bed maar liefst 7cm hoger! Ideaal voor lange mensen, of als u een hoog bed gewoon fijner vindt.

Vanwege alle mogelijkheden maken wij voor u graag een offerte op maat. De genoemde prijsindicatie betreft een bed van 80 x 200cm incl.:

 • Omranding
 • Houten hoofdbord
 • Vlakke spiraalbodem

Lekker slapen op uw Auping Essential

Ook het slaapcomfort kunt u volledig zelf bepalen. Combineer het bed met een spiraalbodem en matras naar keuze en geniet van een heerlijke nachtrust. Uiteraard kunt u kiezen voor een matras uit de Auping collectie, maar in principe bent u volledig vrij in de matras keuze. Hierdoor kunt u het slaapcomfort zo persoonlijk maken als u maar wil. Wij helpen u hier natuurlijk graag bij met een persoonlijk advies. Zo zorgen we er voor dat uw Auping Essential bed er niet alleen mooi uit ziet, maar ook nog eens heerlijk slaapt.

Als u 's avonds graag nog even TV kijkt of leest in bed, dan kunt u ook voor een elektrisch verstelbare spiraalbodem kiezen. Het rugdeel omhoog, de knieën worden goed ondersteund... Dat is comfortabel!

Auping Essential is duurzaam

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Zo ook in de slaapkamer. Daarom is dit bed gemaakt van materialen die niet alleen zeer lang mee gaan. Maar ook nog eens 100% recyclebaar zijn. Op die manier draagt u bij aan een beter milieu zónder er concessies voor te hoeven doen. Een keus voor Auping Essential is kiezen voor een betere leefomgeving voor mens en dier.

Uw bed bij Beds & Bedding kopen

Beds & Bedding staat al jaren bekend als een van de grootste Auping dealers in Nederland. In onze beide winkels hebben we een grote afdeling van Auping voor u klaar staan. Onze deskundige adviseurs kunnen u dus alle mogelijkheden tonen. Door goed te luisteren en te adviseren kunnen zij een Auping Essential bed op maat voor u samenstellen.

U bent altijd welkom om vrij binnen te lopen tijdens onze openingstijden. Het voordeel van een afspraak maken is dat wij gegarandeerd alle tijd kunnen nemen om u alle opties en mogelijkheden te laten zien en voelen.

Materiaal Aluminium (omranding) en Hout (hoofdbord)
Bedbreedte Omranding slaapmaat +5cm |Hoofdbord slaapmaat +17cm
Bedlengte Slaapmaat +10cm
Hoogte omranding 30cm (36,9cm met verhogingsset)
Slaaphoogte 50cm (56,9cm met verhogingsset) bij matrashoogte 20cm