Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Cresto Breeze Matras

Cresto Breeze Matras

1.095,-
✺ Schouderverlichting ✺ Leverbaar in 4 stevigheden ✺ Latex Pura afdeklaag ✺ Zeer goede ventilatie ✺ Geschikt voor elke bedbodem ✺ Afritsbare en wasbare tijk ✺ 20cm hoog
ca. 2 à 3 weken
Beds & Bedding.
 • klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Kiyoh.nl
 • De beste kwaliteit!
  Alleen het beste is goed genoeg voor ons.
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Een goed comfort zonder al te veel poespas is wat u krijgt met de Auping Cresto. De juiste ondersteuning samen met een goede ventilatie hoort bij een Auping Cresto. Zeker in combinatie met de spiraalbodem. Deze is voor maar liefst 80% open waardoor u het meest gebruik maakt van alle ventilerende materialen in het matras.

Ergonomie

Van een product van hoge kwaliteit verwacht u een goede ondersteuning. Uw lichaam moet immers overal voldoende gedragen worden. Maar het mag nergens te hard aan voelen. Dit noemen wij ergonomie. De steun die u krijgt hoort u eigenlijk niet te voelen. Pas dan slaapt u lekker.

4 stevigheden

Om de juiste steun te krijgen zijn er vier stevigheden beschikbaar. Deze zijn afhankelijk van uw eigen postuur. Iemand die meer weegt heeft nou eenmaal meer steun nodig dan iemand die niet zo zo veel weegt. U moet de steun krijgen die u nodig heeft. Daarom kunt u kiezen uit vier hardheden. Die uiteen lopen van Soft tot Extra-Firm.

Zijstroken

De veertjes van de Auping Cresto matras zijn omrand door een foam laag. Deze schuim randen zijn nu in twee hardheden leverbaar. Afhankelijk van welke stevigheid kern u neemt. Bij de soft en medium matras krijgt u een zachte rand. Een stevige rand is standaard bij de firm en extra-firm kernen. Een egaal ligvlak is het gevolg. Dat ligt lekkerder!

Gebruiksgemak van de Auping Cresto

Alleen maar een goede ondersteuning en lekker liggen vinden we niet genoeg. Een Auping Cresto matras moet simpel in het gebruik zijn. Wie heeft er nu nog zin om vaak te draaien en te keren? Dat hoeft nu dus niet meer! De Latex Pura afdek laag geeft het matras een lange levensduur. Deze laag is speciaal geselecteerd zodat u het matras niet meer hoeft te draaien en keren.

Vilt beschermlaag

De vilt laag beschermt de onderkant tegen het schuren en rullen van de spiraalbodem. Maar het grijpt ook vast in het klittenband systeem. De matras schuift daardoor niet meer en ligt vast op de bodem.

Afritsbare hoes

De hoes kunt u makkelijk van de Auping Cresto af halen. De rits aan de bovenkant zorgt ervoor dat de tijk makkelijk te hanteren is. Het volume is maar liefst 30% kleiner waardoor de hoes beter in de was machine past.

Comfort garantie

Een goed advies is standaard bij Beds & Bedding. Daar vertrouwen wij op. Zo sterk zelfs dat wij u 90 dagen comfort garantie geven op de Auping Cresto. Binnen die 90 dagen kunt u gratis ruilen van stevigheid. Als u dus te zacht ligt kunnen wij dit gratis voor u steviger maken. Wacht daarom niet langer en koop uw Auping Cresto nu bij Beds & Bedding.

Hoogte Ca. 20cm
Type matras Pocketveer matras
Comfortzones 5 Comfortzones
Matraskern DPPS pocketveer kern (12cm hoog)
Afdeklaag zomerkant 1cm 3D breisel met flexibele schouderzone, Latex Pura
Afdeklaag winterkant N.v.t. (1-zijdig te beslapen)
Matrastijk (hoes) 40% Tencel®, 60% polyester, 3D-breisel 6,5mm, 1cm polyether
Wasbare tijk Ja
Draaien en keren Nee
Anti-allergisch Ja
Comfortgarantie 90 dagen, eenmalig ruilen van stevigheid
Productgarantie 5 jaar volledige garantie op materiaal en productiefouten