Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Auronde Poten

Auronde Poten

300,-
ca. 3 à 4 weken
Beds & Bedding.
 • klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Kiyoh.nl
 • De beste kwaliteit!
  Alleen het beste is goed genoeg voor ons.
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Als u op zoek bent naar Auping Auronde poten om uw bed wat hoger te maken, dan bent u hier aan het juiste adres! Dit bed is van zeer hoge kwaliteit en gaat dus erg lang mee. In die tijd kan er dan de wens ontstaan om de hoogte aan te passen of de kleur eens te veranderen. Bij Beds & Bedding kunt u online een ombouwset bestellen. Deze is erg eenvoudig te plaatsen.

LET OP!!! ALS U EEN 2-PERSOONS BED HEEFT EN U WIJZIGT DE HOOGTE, HEEFT U OOK EEN NIEUWE MIDDENBALK NODIG.

OMBOUWSET MET POTEN

De ombouwset bestaat uit de Auping Auronde poten en eventueel een middenbalk die aangepast wordt op de poothoogte. Dit is nodig voor een tweepersoonsbed. Voor een eenpersoonsomranding is de middenbalk niet nodig. Deze ombouw set kunt u niet combineren met andere bedden. Wilt u een bed anders dan de Auronde aanpassen, neem dan contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden.

KLEUREN POTEN

U kunt kiezen uit alle huidige kleuren in beits of vol-lak. Ook de twee hoogglans kleuren karmijnrood en wit zijn te leveren. Houd er wel rekening mee dat als uw bed al enige tijd staat, er kleurverschil kan zijn tussen de nieuwe Auping Auronde poten en de rest van de omranding. Als u geen kleurverschil wil, maar een echte eenheid, adviseren wij om voor een nieuwe omranding te kiezen.

ORIGINELE KWALITEIT

Net als de rest van het bed worden de nieuwe Auping Auronde poten gemaakt uit een 14 laags beuken multiplex. Deze zijn dan ook net zo sterk als het origineel!