Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Auronde Poten

Auronde Poten

300,-
✓ Gelaagd beuken multiplex
✓ Diverse hoogten
✓ 16 verschillende kleuren
ca. 3 à 4 weken
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Auping Auronde Poten

Als u op zoek bent naar een nieuwe set Auping Auronde poten dan bent u hier aan het juiste adres! U kunt uw huidige potenset vervangen met dezelfde maat, maar eventueel ook kiezen voor een hoger of lager model. 

De Auping Auronde is van zeer hoge kwaliteit en gaat dus erg lang mee. In die tijd kan er dan de wens ontstaan om de hoogte aan te passen of de kleur eens te veranderen. Bij Beds & Bedding kunt u online een ombouwset bestellen. Deze is erg eenvoudig te plaatsen.

Ombouwset met bedpoten

De ombouwset bestaat uit een set van 4 Auping Auronde bedpoten en eventueel een middenbalk die aangepast wordt op de gekozen poothoogte.

Een middenbalk heeft u altijd nodig voor een tweepersoonsuitvoering van de Auping Auronde. Voor een eenpersoonsomranding is de middenbalk niet nodig. 

LET OP! Als u een 2-persoons Auping Auronde heeft en u kiest nu voor een andere hoogte, dan heeft u óók een nieuwe middenbalk nodig. 

Deze ombouwset kunt u niet combineren met andere bedden. Wilt u een bed anders dan de Auronde aanpassen, neem dan contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden.

Kleuren

U kunt kiezen uit 16 kleuren, in beits of vol-lak. 

In het najaar van 2018 heeft Auping Auronde een nieuwe kleurenpalet geïntroduceerd. Alle beitskleuren zijn gewijzigd. En bij vol-lak zijn er een aantal kleuren toegevoegd/vervangen. Als uw 'oude' kleur er nog steeds tussen staat houdt dan er wel rekening mee dat als uw bed al enige tijd staat, er kleurverschil kan zijn tussen de nieuwe Auping Auronde poten en de rest van de omranding. Als u geen kleurverschil wil, maar een echte eenheid, adviseren wij om voor een nieuwe omranding te kiezen. Neem hiervoor contact met op. 

Originele kwaliteit

Net als de rest van het bed worden de nieuwe Auping Auronde poten gemaakt uit gelaagd beuken multiplex. Deze zijn dan ook net zo sterk als het origineel!