Serta aanbieding

Bij aanschaf van een Serta Luxury bed krijgt u nu tot 750 EURO KORTING! U krijgt 500 euro korting op een vlakke boxspring en 750 euro korting bij aanschaf van een elektrisch verstelbare uitvoering! Lees meer

Aanbieding
Serta Classico boxspring aanbieding
-25% korting
Serta
Classico boxspring aanbieding
✓ Direct leverbaar
✓ Dual-Core matras
✓ Ook Elektrisch leverbaar!
3.749,- vanaf2.799,-
Aanbieding
Serta Ligne boxspring aanbieding
-25% korting
Serta
Ligne boxspring aanbieding
✓ Direct leverbaar
✓ Dual-Core matras
✓ 5-Sterren Hotel kwaliteit
3.999,- vanaf2.999,-
Aanbieding
Serta York boxspring aanbieding
-35% korting
Serta
York boxspring aanbieding
✓ Direct leverbaar
✓ Dual-Core matras
✓ 5-Sterren Hotel kwaliteit
5.099,- vanaf3.299,-
Aanbieding
Serta Magnifique boxspring aanbieding
-38% korting
Serta
Magnifique boxspring aanbieding
✓ Snel leverbaar!
✓ Traagschuim topper
✓ Dubbelgeveerde matras
5.699,- vanaf3.549,-

Serta aanbieding

Bij aanschaf van een Serta Luxury bed krijgt u nu tot 750 EURO KORTING! U krijgt 500 euro korting op een vlakke boxspring en 750 euro korting bij aanschaf van een elektrisch verstelbare uitvoering!

Bij aanschaf van een Serta Limited Edition boxspring krijgt u nu een textielpakket cadeau!

Als u heerlijk wil slapen op een origineel Amerikaans hotelbed voor een vriendelijke prijs is een Serta aanbieding boxspring écht iets voor u! Uitstekend comfort, hoge kwaliteit én een mooi uiterlijk.

Limited Edition

Serta aanbieding Limited

Bij Beds & Bedding vindt u meerdere Serta aanbieding bedden. Zo zijn er de populaire Limited Editions. Zoals bijvoorbeeld de Classico, Magnifique, Ligne en York. Deze bedden zijn verkrijgbaar in een beperkt aantal maten en kleuren zodat ze in serie gemaakt kunnen worden. Waardoor deze boxsprings voordeliger zijn! Ook zijn deze modellen vaak zelfs uit voorraad leverbaar! U kunt deze boxsprings dus snel thuis geleverd krijgen voor een leuke prijs. Echter, zijn er niet veel keuze mogelijkheden. Als u een bed op maat wenst, kunt u altijd kiezen voor de Luxury Collection.

Showroom Serta aanbieding

Een showmodel Serta aanbieding is zeer snel leverbaar en u heeft het voordeel van een zeer hoge korting! Deze boxsprings hebben bij ons in de winkel gestaan om getest te worden. Natuurlijk heeft er nog nooit iemand op geslapen! Omdat wij in onze winkels veel waarde hechten aan een actuele collectie verkopen wij regelmatig showroombedden uit. Houdt deze pagina dus scherp in de gaten, want op is op!

Luxury Collectie

Een boxspring uit de Luxury Boxspring Collection is altijd zeer persoonlijk. Deze modellen zijn volledig op maat samen te stellen. Iedere bestelling wordt dus speciaal voor u gemaakt. Maar ook voor deze bedden kunnen wij een scherp aanbod maken.

Kom hiervoor naar een van onze winkels zodat we uw eigen maatwerk Serta aanbieding samen kunnen stellen! Zo kunt u kiezen uit alle matrassen en toppers van Serta, honderden stoffen en kleuren. Het is zelfs mogelijk om een hoofdbord naar eigen ontwerp te laten maken.

Uw nieuwe Serta aanbieding boxspring

Beds & Bedding is een van de eerste Serta dealers van Nederland. Wij hebben dus een ruime ervaring met dit luxueuze Amerikaanse merk. Hierdoor kunnen wij u als geen ander helpen met het maken van de juiste keuze. Het is zelfs mogelijk om uw nieuwe Serta aanbieding boxspring gespreid te betalen via SprayPay! Kom dus snel langs, want voor u het weet slaapt u zelf op zo'n luxueus Amerikaans hotelbed!