Serta aanbieding

Als u heerlijk wil slapen op een origineel Amerikaans hotelbed voor een vriendelijke prijs is een Serta aanbieding boxspring écht iets voor u! Uitstekend comfort, hoge kwaliteit én een mooi uiterlijk. Lees meer

Aanbieding
Serta Classico boxspring aanbieding
-26% korting
Serta
Classico boxspring aanbieding
✓ Vanaf € 92,48 per maand
✓ Hotel kwaliteit
✓ Vlak of Elektrisch
3.799,- vanaf2.799,-
Aanbieding
Serta Ligne boxspring aanbieding
-30% korting
Serta
Ligne boxspring aanbieding
✓ Vanaf € 99,48 per maand
✓ Hotel kwaliteit
✓ Design hoofdbord
4.299,- vanaf2.999,-
Aanbieding
Serta York boxspring aanbieding
-35% korting
Serta
York boxspring aanbieding
✓ Vanaf € 109,43 per maand
✓ Hotel kwaliteit
✓ Gecapitonneerd hoofdbord
5.099,- vanaf3.299,-
Aanbieding
Serta Magnifique boxspring aanbieding
-36% korting
Serta
Magnifique boxspring aanbieding
✓ Vanaf € 125,- per maand
✓ Traagschuim topper
✓ Dubbelgeveerde matras
5.899,- vanaf3.799,-

Serta aanbieding

Als u heerlijk wil slapen op een origineel Amerikaans hotelbed voor een vriendelijke prijs is een Serta aanbieding boxspring écht iets voor u! Uitstekend comfort, hoge kwaliteit én een mooi uiterlijk.

Limited Edition

Serta aanbieding Limited

Bij Beds & Bedding vindt u meerdere Serta aanbieding bedden. Zo zijn er de populaire Limited Editions. Zoals bijvoorbeeld de Classico, Magnifique, Ligne en York. Deze bedden zijn verkrijgbaar in een beperkt aantal maten en kleuren zodat ze in serie gemaakt kunnen worden. Waardoor deze boxsprings voordeliger zijn! Ook zijn deze modellen vaak zelfs uit voorraad leverbaar! U kunt deze boxsprings dus snel thuis geleverd krijgen voor een leuke prijs. Echter, zijn er niet veel keuze mogelijkheden. Als u een bed op maat wenst, kunt u altijd kiezen voor de Luxury Collection.

Showroom Serta aanbieding

Een showmodel Serta aanbieding is zeer snel leverbaar en u heeft het voordeel van een zeer hoge korting! Deze boxsprings hebben bij ons in de winkel gestaan om getest te worden. Natuurlijk heeft er nog nooit iemand op geslapen! Omdat wij in onze winkels veel waarde hechten aan een actuele collectie verkopen wij regelmatig showroombedden uit. Houdt deze pagina dus scherp in de gaten, want op is op!

Luxury Collectie

Een boxspring uit de Luxury Boxspring Collection is altijd zeer persoonlijk. Deze modellen zijn volledig op maat samen te stellen. Iedere bestelling wordt dus speciaal voor u gemaakt. Maar ook voor deze bedden kunnen wij een scherp aanbod maken.

Kom hiervoor naar een van onze winkels zodat we uw eigen maatwerk Serta aanbieding samen kunnen stellen! Zo kunt u kiezen uit alle matrassen en toppers van Serta, honderden stoffen en kleuren. Het is zelfs mogelijk om een hoofdbord naar eigen ontwerp te laten maken.

Uw nieuwe Serta aanbieding boxspring

Beds & Bedding is een van de eerste Serta dealers van Nederland. Wij hebben dus een ruime ervaring met dit luxueuze Amerikaanse merk. Hierdoor kunnen wij u als geen ander helpen met het maken van de juiste keuze. Het is zelfs mogelijk om uw nieuwe Serta aanbieding boxspring gespreid te betalen via SprayPay! Kom dus snel langs, want voor u het weet slaapt u zelf op zo'n luxueus Amerikaans hotelbed!