Auping matras Maestro Pocket

De nieuwe Auping Maestro matrassen zien er niet alleen aan de buitenkant veel luxer uit, ook aan de binnenkant zijn belangrijke vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd.

Zoals u van Auping gewend bent worden hoge eisen gesteld aan goede ventilatie. Zo zijn de nieuwe Maestro matrassen voorzien van een geperforeerde onderplaat en opengewerkte zijstroken. Maar de nieuwe matrassenlijn biedt nu nog een aantal extra's.

De 3 belangrijkste op een rij:

1. Maximaal comfort - Asymmetrische opbouw

Bij de nieuwe Auping matrassen zijn de verschillende comfortzones asymmetrisch opgebouwd. Uw hoofd heeft nu eenmaal een ander soort ondersteuning nodig dan uw heup. Daarom zijn voor verschillende gebieden verschillende soorten veren gebruikt. Zo biedt de matras uw lichaam overal precies de juiste ondersteuning en kunt u des te makkelijker draaien. Dat vertaalt zich in soepele gewrichten en een sublieme nachtrust. Een heerlijk gevoel.

2. Maximale ondersteuning d.m.v. de schouderzone

Sommige mensen hebben behoefte aan extra ondersteuning van hun schouders en/of heupen. Daarom biedt Auping speciale zones die ervoor zorgen dat de matras de contouren van het lichaam volgt. Hierdoor kan het lichaam optimaal herstellen en uitrusten gedurende de nacht en wordt u fit en energiek wakker.

3. Fris en comfortabel slapen

Tencel® in de tijk

Bij een aantal nieuwe matrassen is de Tencel-vezel in de tijk verwerkt. Tencel is superzacht en voelt aangenaam koel aan. De ventilerende eigenschappen van de vezel zorgen ervoor dat vocht snel wordt opgenomen en afgevoerd, dus minimale kansen voor bacteriën en huisstofmijt. Resultaat: een frisse encomfortabele matras en een aangenaam slaapklimaat.

3D-breisel

Bij de nieuwe Auping matrassen is de kern afgedekt met speciaal voor Auping ontwikkeld 3D-breisel met flexibel schouderdeel. Naast de optimaal ventilerende en vochtregulerende eigenschappen van dit materiaal wordt door het flexibele gedeelte de ondersteuning van de schouders geoptimaliseerd.

  • Keuze uit de hardheden soepel, medium, stevig en extra stevig.
  • Talalay® latex comfortlaag.
  • Schouderzone.
  • Matrashoogte 22 cm.
  • 5 Comfortzones.
  • Partnerhoes optioneel mogelijk.

 

Bij deze matras heeft u de keuze uit 2x 1-persoons matrassen of 2x 1-persoons kern in één grote partnertijk. Zo voelt deze aan als één groot matras zonder middennaad.

Merk: Auping
Type: Matras
Model: Auping matras Maestro Pocket

NIEUWSBRIEF

Beds & Bedding verstuurt een aantal maal per jaar een gratis nieuwsbrief.
Vul dit formulier in en u krijgt de nieuwsbrief automatisch toegestuurd.
U kunt het formulier pas versturen als alle velden zijn ingevuld.

Naam:
Email-adres: